Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bohem feminen akımlardan ilham alan koleksiyon

Miss Selfridge, İlkbahar-Yaz 2016 sezonunda bohem feminen akımlardan ilham alan koleksiyon ile ön plana çıkıyor. Feminen ve şık kadınl...


Miss Selfridge, İlkbahar-Yaz 2016 sezonunda bohem feminen akımlardan ilham alan koleksiyon ile ön plana çıkıyor.

Feminen ve şık kadınların tercihi Miss Selfridge, İlkbahar- Yaz 2016 sezonunda zarif ve bohem tasarımlarıyla göz dolduruyor.

70’lerin stilinin ön plana çıktığı koleksiyonda bohem esintilerin hakimiyeti sürüyor. Kol detayları ile zenginleşen ipek ve dantel süslemeli parçaların vintage görünümü pekiştirdiği koleksiyonda, pudra tonlarında şort tulumlar modern bir etki ile dengeyi sağlıyor.


Elbiselerde kullanılan kat kat tüller ise elegan balerin feminenliğini yakalıyor.

Sezonun yeni renk paletinde kayısı ve toprak tonları ile pastel renkler ağır basarken, rengarenk geniş kollu elbiselerin etekleri peri masallarını andıran kuş desenleriyle süslenerek koleksiyona gerçeküstü bir hava katıyor.

Miss Selfridge, İlkbahar- Yaz 2016 koleksiyonunda “şıklık ayrıntıda gizlidir” prensibiyle yerleştirilen minik detaylarla fark yaratıyor. Payet nakışlı mini elbiseler koleksiyona zenginlik katarken, elbiselerin omuz kısımlarında kullanılann mikro mücevherler, gypsy ruhunu star ışığına dönüştürüyor.

Koleksiyonun gece şıklığında ise kiraz desenli siyah maxi elbiseler saten kimono ceketlerle tamamlanıyor. Tığ ve dantel işlemeli dokunuşlarla canlandırılan parçalarda detaylar dikkat çekiyor.

İlkbahar-Yaz 2016 koleksiyonunda Miss Selfridge koleksiyonuna sade ama tamamlayıcı aksesuarlar eşlik ediyor. Yumuşak derilerin kullanıldığı aksesuarlar arasında festival stilini tamamlayan nude tonlarda Gladyatör sandaletler dikkat çekiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe