Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kadın Artık Şehre Dönüyor

Modern ve şehirli kadının vazgeçilmez markası NGSTYLE, kış aylarında da kadınların vazgeçilmezi oluyor. 2015-2016 Sonbahar-Kış Koleksiyonu Ş...

Modern ve şehirli kadının vazgeçilmez markası NGSTYLE, kış aylarında da kadınların vazgeçilmezi oluyor. 2015-2016 Sonbahar-Kış Koleksiyonu Şehre Dönüş ile NGSTYLE, şehir hayatının yoğun temposunda tarzından ödün vermeyenlere şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor.

Kadınların çalışma hayatında şık görünmelerinin yanı sıra rahat olmalarını da sağlayan NGSTYLE, Şehre Dönüş Koleksiyonu’nda ‘Şehirde Yakamoz’, ‘Ateşli Şehir’, ‘Şehrin Doğası’ ve ‘Şehirde Serinlik’ temalarını işliyor. Sezonun trendlerinin ön planda olduğu koleksiyon, gündüzden geceye kadınların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak birbirinden şık alternatifler sunuyor.

Şehirde Yakamoz, gecenin renkleri, lacivert, saks mavisi ve siyah; detaylarda yanık oranj ile birleşiyor. Yakamoz yansımalarının kırık beyaz ve gri tonlamalarında kendini gösterdiği temada, grafik desenli tunik ve elbiseler, şık krep elbise ve ceketler, dökümlü bluzlar, nakışlı şifon elbiseler ve şık detaylı poplin gömlekler yer alıyor. Sezonun en trend rengi olan kırmızı ve tonlarını bir araya getiren Ateşli Şehir teması ise kırmızı, bordo ve mürdüm, siyah ve beyazlarla şehirli kadının seksi yönünü ön plana çıkarıyor. Dantel detaylı bluz ve elbiseler, derilerle birleşmiş likralı kuplar, siyah - beyaz jakarlı yelekler, dökümlü bluzların altına giyilen dar pantolonlar, gotik çiçek baskılar yer alıyor.

Doğadan uzak metropol hayatının oluşturduğu Şehrin Doğası, doğal tonlarla metalik detayların birleşmesinden oluşuyor. Ağaç kabuğu renkleri, camel ve ekrularla bir araya gelirken antrasit ve siyahlarla kontrastlaşıyor. Kürk yakalı kaplar, çizgi ile leoparın birleştiği empirme desenli elbise ve trikolar, kahverengi yelek ve pantolon takımlar koleksiyonun parçaları arasında yer alıyor. Şehir hayatının yoğun temposunda tarzından ödün vermeyen şık kadının ‘cool’ duruşunu yansıtan Şehirde Serinlik ise, parlak gri detaylarla mor ve haki renklerinden oluşuyor. Dökümlü pantolon ve boyfriend ceketler, sezon trendlerinden kravat yakalı color block bluzlar, kristal boncuk işleme detaylı paltolar, kar tanesi baskı ve nakışlar, sulu boya efektli karışık çiçekli scuba etek ve elbiseler şehirli serinlik serisi içerisinde yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe