Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Dantelleri, ipekleri ve uçuşan kreasyonu ile romantizm yaşatıyor

U.S. Polo Assn. doğanın uyanışını tüm canlılığı ile 2016 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’na taşıyor. New Orleans Polo Clup ve American Cup çi...


U.S. Polo Assn. doğanın uyanışını tüm canlılığı ile 2016 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’na taşıyor. New Orleans Polo Clup ve American Cup çiçeklerini, renklerini tasarımlarına yansıtan U.S. Polo Assn. yeni sezonda dantelleri, ipekleri ve uçuşan kreasyonu ile romantizm yaşatıyor.

Sportif şıklığın ikonik markası U.S. Polo Assn., doğanın renkleri ile zenginleştirdiği 2016 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nu polo sporunun köklü mirasından aldığı değerler ile modaya taşıyor. İlkbaharın enerjisi ile yaz mevsiminin sıcaklığını buluşturduğu tasarımlarını New Orleans Polo Clup ve American Cup çiçekleri ile süsleyen U.S. Polo Assn., sportif rahatlık ve feminenliğin mükemmel birleşimini yeni koleksiyonuna yansıtıyor.

U.S. Polo Assn. ilkbahar yaz koleksiyonunu American Cup ve New Orleans Polo Clup olarak iki ayrı konseptte sunuyor. American Cup ürünleri daha çok kurumsal renklerden mavi, kırmızı ve beyazdan oluşuyor. New Orleans Polo Clup ise Florida’nın doğasından esinlenen fuşya, güneş sarısı, turuncu, mint, cam göbeği ve menekşe moru gibi daha canlı renkler ve çiçeklerle daha günümüz moda trendlerini taşıyan parçaları bir araya getiriyor.


U.S. Polo Assn. DNA’sında Bulunan Örme Kumaşı Tüm Tasarımlarına Yansıttı

U.S. Polo Assn. yeni koleksiyonunda polo sporcularının maçlarda rahatlığı sebebiyle tercih ettiği pike örme kumaşı kullandı. Ceket, elbise, eşofman gibi tüm ürün gruplarını örme kumaşlar ile zenginleştiren marka 126 yıllık DNA’sına geri döndü.

Koleksiyon kadınlarda feminenliği, erkeklerde ise profesyonel iş hayatı tarzını daha rahat tasarımlar ile sunarken; ceket, elbise, etek ve pantolonları örme kumaşlar ile rahat bir forma sokuyor. Bu sayede iş hayatında ve klasik tercihlerde de rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor. Bunun yanında koleksiyonda bahar ve yazın rahatlığını taşıyan keten, viskon ve koton gibi tamamen doğal kumaşlar tercih ediliyor.


U.S. Polo Assn. Dantel Modasının Romantik Görünümünü Koleksiyonuna Taşıdı

U.S. Polo Assn. bu sezon kadın koleksiyonuna daha feminen daha şık ve iş hayatında da rahatça giyilebilecek tasarımları ekledi. Taşlı ve boncukludan, modern çiçekliye, saten ürünlerden dantelli tasarımlara kadar zengin bir yelpazeye yer verdi. Koleksiyonda yer alan tüm ürünler özel olarak tasarlanan aksesuarlar ile tam bir bütünlük oluştururken ayakkabı, çanta ve şapkalar renkleri ve özel modelleriyle göz dolduruyor. Koleksiyonda elbise, gömlek, t-shirt gibi ürünler canlı renkleri, pano ve patchwork desenleri ile yaza damga vuracak.

Bahar Mevsiminin Canlılığı Erkek Koleksiyonunda

U.S. Polo Assn. erkek tasarımlarında bahar ve yazın rahatlığını taşıyan likralı, keten ve koton kumaşlar tercih ediliyor. Gömleklerde bu yıl her boyuttaki çiçek baskıları dikkat çekiyor. Rengarenk, baskılı, çiçekli, pano baskılı, ekose gömlekler öne plana çıkarken, eskitme ve destroyed yani açık yıkama etkisi denimlere yansıyor. Koleksiyonda erkek denim pantolonlar özel detayları ile göze çarpıyor.


Bu Bahar Çocuklar da Çiçek Açacak

U.S. Polo Assn. doğanın tüm renklerini sunduğu ilkbahar – yaz koleksiyonunda çocuk tasarımlarını da çiçekler ile süslüyor. Tasarımlarda özellikle puantiye ve çizgilerin renklerle olan dansı koleksiyonda ön plana alınırken, polo ruhunda olan hareket özgürlüğü ve rahatlık teması dikkat çekiyor.

Kız çocuklarda farklı ürün gruplarında kullanılan çiçekler, çizgiler, pano desenler ve puantiyeler pilili modeller ile göz dolduruyor. Koleksiyon özel olarak tasarlanan çiçekli, puantiyeli ve çizgili şapkalar ile tam bir bütünlük oluşturuyor.

Erkek koleksiyonunda ise yine çiçeklerin kullanıldığı rahat ve esnek turnuva tişörtler yaz boyu konforlu bir şıklık sağlıyor. Bahar ve yaz renklerinin yansıdığı ekose gömlekler ise esnek tasarımları ile şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor. Gömlekler, t-shirt ve trikolar, hareket özgürlüğü sağlayan bermudalar ve pantolonlarla kombinlenebiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe