Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Artık kilonuz değil nasıl görünmek istediğiniz önemli

Modanisa.com yepyeni markası ALIA ile genç büyük bedene şık ve modern bir dünyanın kapılarını açıyor. Modanisa.com, genç büyük bedene ...


Modanisa.com yepyeni markası ALIA ile genç büyük bedene şık ve modern bir dünyanın kapılarını açıyor.

Modanisa.com, genç büyük bedene özel olarak hazırladığı yepyeni markası ALIA’yı moda severler ile buluşturuyor.

ALIA, hem rahatlığından hem şıklığından taviz vermek istemeyen gençler için 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda Art Deco esintisinden ilham alıyor.

Günün her saatinde şık olmayı sağlayan ALIA koleksiyonunda jarse elbiseler, geometrik desenler ve modernize kalıplar birleşerek dikkat çekici bir görünüm sağlarken harem pantolonlar ve doğal kumaş detaylar spor-şık bir çizgi sağlıyor.

Özellikle ceketlerde öne çıkan sade ve net kesimler ise ALIA’nın modern duruşunu öne çıkarıyor. 69 TL ile 169 TL fiyatları arasında satışa sunulan koleksiyon, doğal pamuk kumaşlar sayesinde her fiziğe hareket özgürlüğü veriyor.

ALIA koleksiyonunda bu sezon toprak tonları başrolde olsa da, haki, saks, siyah ve beyaz renk renkler de öne çıkıyor.

Modanisa.com Pazarlama Direktörü Hülya Çeltekoğlu, “Modanisa.com olarak, müşteri ihtiyaçlarını ve gelen talepleri göz önünde bulundurarak yenilikçi çözümler sunmaya büyük önem veriyoruz.

ALIA koleksiyonunu da müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda geliştirdik. Günlük hayatta şık, modern ve rahat olmak isteyen genç hanımlar, ALIA koleksiyonu ile aradıklarını bulabilecek. ALIA ile büyük bedene yeni bir soluk getireceğimize inanıyoruz” diyerek koleksiyonun çıkış noktasını özetledi.

Sadece Modanisa.com’dan ulaşabileceğiniz ALIA ile artık kilonuz değil nasıl görünmek istediğiniz önem kazanıyor

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe