Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ayakkabı modasına Butigo etkisi!

Dünya trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo, İlkbahar- Yaz 2016 koleksiyonunda yer alan birbirinden fark...

Dünya trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo, İlkbahar- Yaz 2016 koleksiyonunda yer alan birbirinden farklı ve günün her saatine uyum sağlayan modelleri ile çekiciliği elden bırakmıyor. Şehrin nabzını en trendy modellerle tutan Butigo, şıklığından ödün vermeyen şehirli kadının modern ayakkabı markası olacak. Uygun fiyatlarıyla FLO mağazalarında yerini alan birbirinden farklı modellerde danteller, ışıltılar, etnik desenler, yılan derileri, metalik etkiler dikkat çekiyor.

Farklı kadın profillerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyon ile dikkat çeken Butigo, zarafeti ve feminenliğini tasarımlarına yansıtıyor. Hem gündüz hem de gece için şık alternatifler sunan marka, tasarımlarında kadınların farklı tarz ve kombinlerde kullanabileceği ayakkabı çeşitliliğini ön planda tutuyor. İş yerinde, gece dışarı çıkarken, tatilde, hafta sonunda, giyilebilecek modeller sunan Butigo dünya trendlerini de koleksiyonuna yansıtıyor.

Baharın canlılığını, yazın sıcaklığıyla birleştiren yepyeni bir koleksiyonla kadınların karşısına çıkan Butigo, sezon trendlerini yansıtan modellerini kadınlara ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor.

Ziylan Grup çatısı altına katılan Butigo; cazip fiyat avantajlarıyla FLO mağazalarında kadınlarla buluşuyor. Butigo’nun yeni sezon koleksiyonlarında yer alan metalik etkiler, ışıltılar ve etnik detayların hakimiyetindeki yüzlerce model her güne yeni bir ayakkabı alternatifi sunuyor. Çalışan kadının en şık aksesuarı ayakkabılar, Butigo’nun ilkbahar/yaz koleksiyonunda göz alıcı kombinlere eşlik ediyor.

Ayakkabı modasına Butigo etkisi!
Dünya ayakkabı trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla sunan Butigo’nun yeni koleksiyonu, birçok farklı tarzı bir araya getiren yüzlerce modeliyle şehirli kadının modern tarzına hitap ediyor. Sezonun en öne çıkan trendlerinden biri olan “ışıltı”, Butigo’nun metalik materyallerin bir arada kullanıldığı modellerinde kadınlara farklı olmanın keyfini çıkartıyor.

Koleksiyonda yer alan etnik desenlerin ve püskül detaylarının hakim olduğu modeller bohem tarzı seven kadınları kendine çekiyor. Mavi, beyaz, kırmızı ve gold renklerinin kullanıldığı, marin temalı modeller ise deniz esintisini şehirli kadının ayaklarına taşıyor. Marin etkisinin hakim olduğu sneakerlar, espadriller kadınlara eğlenceli bir giyim kombini alternatifi sunuyor.

Butigo’nun ilkbahar/yaz koleksiyonunda yer alan hasır ve mantar topuklu espadriller ya da dolgu topuklu ayakkabılar paçaları kıvrılmış jeanlerin ve mini şortların tamamlayıcısı oluyor. Yılan derisi desenli sneakerlar ise günlük yaşamında rahatlıktan ödün vermeyen aynı zamanda da günün her anı şıklığıyla dikkat çekmek isteyen kadınların kombinlerine eşlik ediyor.

Yaz davetlerinde rengarenk adımlarla gitmek isteyen kadınlar için bu yılın trend rengi kobalt mavi ve pembenin tonlarının hakim olduğu Butigo topuklu ayakkabılar ve babetler uçuşan elbiselerin tamamlayıcısı rolünde. Işıltıdan vazgeçemeyen kadınların tercihi taşlı modeller ise kalın tabanlı sneakerlar ve sandaletler, zarif babetler ve topuklu ayakkabılarda karşımıza çıkıyor.

Sofistike tarzın en zarif temsilcilerinden çiçek deseni de topuklu ayakkabılara romantik bir tarz katarken, düz renkleri farklı desenlerle kombinlemek isteyen kadınlar için çiçek desenli sneaker ve espadril seçenekleri sunuyor.

Butigo’nun kaliteyi cazip fiyatlarla sunan modelleri arasında yer alan topuklu ayakkabılar, espadriller, babetler, sneakerlar ya da loaferlarla ister iş yerinizde ister günlük yaşamınızda özgün bir stil yaratabilir, tüm bakışları üzerinize toplayabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe