Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

'Festival' konseptiyle sezona merhaba diyor

Penti kadınları tatilden önce Penti’de! Uygun fiyatları ve çeÅŸitliliÄŸiyle her kadına güneÅŸ açtıran plaj koleksiyonu bu sezon daha da iddialı...

Penti kadınları tatilden önce Penti’de! Uygun fiyatları ve çeÅŸitliliÄŸiyle her kadına güneÅŸ açtıran plaj koleksiyonu bu sezon daha da iddialı! GeçtiÄŸimiz sezon ‘yok satan’ Penti Plaj Koleksiyonu, bu sezon çok daha geniÅŸ, renkli ve farklı.

6 farklı konseptten oluÅŸan Penti Plaj Koleksiyonu, yaz heyecanını ikiye katlıyor! Penti, tüm dünyada herkesin takip ettiÄŸi ve kendi modasını yarattığı müzik festivallerine gönderme yapan “Festival” konseptiyle nisan ayında sezona merhaba diyor. Soft renklerden, el yapımı kroÅŸelerden ve dantellerden oluÅŸan festival konseptinin ardından “Bohemian” konseptiyle havayı sıcaklaÅŸtıracak olan Penti, bu konseptle hem şık hem de bohem kadınlara hitap edecek. Geometrik baskılar, seksi detaylar ve farklı modelleriyle plajlarda bohem bir rüzgar esecek.


Slogan baskılı, ÅŸeker renkli, eÄŸlenceli, cıvıl cıvıl “Candy Pop”, Küba ve Fas seramiklerinin hayat verdiÄŸi “Morocco”, her sene koleksiyonun ve plajların olmazsa olması “Hot” ve gençlerin gözdesi olacak “Penti Young” 2016 yazını akıllara kazıyacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi