Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yazın Renklerinden İlham Alan Koleksiyon

2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile sezona damgasını vuracak. Yazın renklerinden ilham alan Uzak Diyarlar Koleksiyonu, farklı tarzlardaki ...


2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile sezona damgasını vuracak. Yazın renklerinden ilham alan Uzak Diyarlar Koleksiyonu, farklı tarzlardaki birbirinden şık ürünleri modaseverlerle buluşturuyor.


Fark yaratan koleksiyonlara imza atan NGSTYLE, modaseverleri 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile “Uzak Diyarlara” götürüyor! Gölgeli kumlar, güneşli tepeler, serin dalgalar ve romantik kırlar gibi yazın tüm renklerinden ilham alan koleksiyon, sezona damgasını vuracak.

Modern ve şehirli kadının vazgeçilmez markası NGSTYLE, fark yaratacak bir koleksiyonla modaseverlerle buluşuyor. Bahar ve yaz aylarının tüm renklerinden ilham alan koleksiyon, “Gölgeli Kumsallar”, “Güneşli Tepeler”, “Serin Dalgalar”, “Romantik Kırlar” temalarını işliyor.

Kahve, kum ve taba renklerinin hakim olduğu, gri ve kırık beyaz tonlarının detaylarda kullanıldığı Gölgeli Kumsallar serisi, iş kadınının rahat giyebileceği kontrast, biye detaylı krep elbise, etek, pantolon ve ceketlerden oluşuyor. Pamuk karışımlı doğal kumaşların, doğal görüntülü lifli aksesuar ve tahta düğmelerin kullanıldığı seride ışıltılı şık aksesuarlı takımlar ve nakış detaylı trençkotlar da dikkat çekiyor.

Yazı bedeninizde hissedeceksiniz


Sezonun ön plana çıkan renklerinden oranjın tüm tonlarının açıktan koyuya geçişleriyle birlikte kullanıldığı Güneşli Tepeler ise begonvil renkleriyle birleştiğinde iddialı kadını ön plana çıkarıyor. Kimonolar, bol pantolonlar ve rahat şortların yer aldığı seride modern kesimli maksi ve günlük kullanımlı şık elbiseler etnik nakış ve baskılar üzerine şık işlemeler, çizgi desenler ile çiçek ve şal desenleri yer alıyor. Şifon ve saten kumaşlardan kokteyl ve abiye elbiseler de serinin göz alıcı parçaları arasında yer alıyor.

Okyanusun derinliklerinden, sahile vuran köpüklere kadar denizin tüm tonlarının yer aldığı Serin Dalgalar ise metropol hayatının koşuşturmasından sıyrılmak isteyenler için özgür ve rahat kesimleriyle öne çıkıyor. Mavinin tonlarının inci beyazı ve sünger pembesiyle birleştiği seride tiril tiril elbise ve etekler, trikolar, denim görünümlü parçalar yer alıyor.

Sezonun en trend rengi şakayığın, filiz, mimoza ve papatya beyazıyla kombinlendiği Romantik Kırlar serisindeki kıyafetler, iş temposunun yoğunluğunda bunalan kadınları, kırlarda çiçek bahçelerinde dolaşıyormuş gibi özgür ve rahat hissettirecek. Seri, Çiçek baskılı, nakışlı elbiseler, keten karışımlı viskon bluzlar, papatya desenli jakar takımlar ve kurtarıcı sade şık krep elbiselerden oluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe