Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Festival şıklığınızı garantileyin

Havaların ısınmasıyla beraber, bahar şenlikleri ve festivaller start aldı. Festival şıklığınızı HARVEY NICHOLS’ın genç dinamik ve trends...


Havaların ısınmasıyla beraber, bahar şenlikleri ve festivaller start aldı. Festival şıklığınızı HARVEY NICHOLS’ın genç dinamik ve trendsetter markalarıyla garantileyebilirsiniz.


2016 İlkbahar/Yaz sezonunda bohem feminen akımlardan ilham alan koleksiyonlar ön plana çıkarken baştan aşağıya denim parçalar ‘denim on denim’ look’larla sezonun en hit trendine göz kırpıyor.

Current Elliott, J Brand, Paige Denim, A Gold E, Mother Denim, Citizens of Humanity, Adriano Goldschmied, The Filles à Papa, Victoria Beckham Denim gibi zamansız, iddialı ve cool markalar sezonun denim trendlerine yön verirken, baharda çabasız şıklığın kodlarını oluşturuyor.


Festival şıklığı içinse ünlü isimlerinden ilham alarak Tanya Taylor, Jil Sander Navy, Zadig&Voltaire, Zoe Karssen, Mira Mikati, See By Chloe, Alice&Olivia’nın bohem ve cool koleksiyonlarına 3.1 Phillip Lim, Alexander Wang, Sergio Rossi, Grevi, See By Chloe, Aquazurra, Chiara Ferragni’nin arzu nesnesi aksesuarları eşlik ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi