Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İki Fransız Ekolünden Modaya ve Topluma Tam Destek!

Fransız markası Cacharel, Sainte Pulchérie Lisesi 170. yıl bağış balosu öncesi okulun mezunlarına sıra dışı bir moda deneyimi yaşattı. Ü...


Fransız markası Cacharel, Sainte Pulchérie Lisesi 170. yıl bağış balosu öncesi okulun mezunlarına sıra dışı bir moda deneyimi yaşattı. Ünlü moda fotoğrafçısı Tamer Yılmaz’ın kadrajında mezunları Cacharel İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonu ile moda çekimine dahil eden erkek giyim markası, yeni nesil bir PR projesine imza attı.

Kendi stilini yaratanların gusto sahibi zamansız markası, Sainte Pulchérie topluluğu ile başlattığı iş birliğinin ilk tohumlarını attı. İki Fransız ekolü, modayı ve toplumu destekleyen projelerinin ilkini, okulun 170. yıl kapsamında yapılacak ve tüm geliri kız çocuklarının okutulmasına bağışlanacak bağış balosu öncesinde başlattı. Gezgin ve hayattan ilham alan erkeklerin markası Cacharel, okul mezunlarını ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz’ın gözü ve İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonu ürünleri ile bir araya getirdi. Makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar ve saç tasarımcısı Sedat Temur’un dokunuşları ile sahneye hazırlanan mezunlar, gerçek bir moda çekimi deneyimi yaşadı.


Çekimi yapılanlar arasında Davet Çok Elbisem Yok kurucuları Eda Yenigün & Seda Yenigün, Dem Karaköy kurucusu Ömer Çağatay, Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Sayat Mimar, Uplifers.com kurucusu Eda Günay, Doğan TV Medya iş geliştirme Sarp Kalfaoğlu, TEB Kurumsal yatırım bankacılığından Cem Karaaliler gibi farklı sektörden başarılı mezunlar yer aldı.

Bir Bağış Kampanyası
Tasarım ve modaya verdiği önem ve özgün sistemi ile bilinen SP Fransız Lisesi, 170. eğitim yılı şerefine düzenlediği etkinlikler kapsamında topladığı tüm bağışlarla ihtiyaç sahibi kız çocuklarının eğitimlerine destek olacak. Ana sponsorluğu Cacharel tarafından üstlenilen 170. yıl balosunda, eğitime destek amaçlı çekilen kısa filmin de ilk gösterimi yapılacak.


Fransız Ekolünün İkonik Markası Cacharel

Cacharel, hayatın her saniyesinden keyif alan erkeğin kusursuz bir görüntü yerine kendi stili ile bütünleştiği bir tarz yakalamasını sağlıyor. 1995 yılından bu yana Türkiye dahil 17 ülkede lisans sahibi Aydınlı Grup tarafından yönetilen marka, yenilikçi, rafine ve seçkin bir giyim stili sunan son koleksiyonuyla da dikkat çekiyor. Türkiye’de 21, yurt dışında 35 olmak üzere toplam 56 mağazaya sahip olan Cacharel zarif giyim sanatı ve modernizmin sembolü.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi