Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sezonda Erkekler İçin Mavi Sular

Fransız ekolü Cacharel İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile her yeri maviye boyuyor. “Yer gök mavi!’’ mottosu ile yola çıkan, gusto sahibi tasar...


Fransız ekolü Cacharel İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile her yeri maviye boyuyor. “Yer gök mavi!’’ mottosu ile yola çıkan, gusto sahibi tasarımların, kişiye özel ve ruha dokunan parçaların yer aldığı sezonda Cacharel erkeği mavinin her tonuna bürünüyor. 

Ceketlerde, pantolonlarda, gömlek ve tişörtlerde mavinin hakimiyetine şahitlik ediyoruz.

İtalyan Sartoriası’nda Mavinin Hükmü

İtalyan kesim ceketlerin ön plana çıktığı bu sezonda mavi renk, Cacharel tasarımlarında sıklıkla kullanılıyor. Kobalt mavisinin derin ve koyu tonlarının kullanıldığı ceketler, Miami’ni tabiatından esinlenerek yaratılan desenlerin kullanıldığı tişört ve gömlekler ile kombinlenerek oluşturulan tavır, erkeğin stil sahibi yönünü daha da güçlü kılıyor.


Baştan Ayağa Mavi

Eşsiz desenlerle bezenen tişört ve gömleklerin yanı sıra gök mavisi pantolonların, kobalt mavisi ceketler ile birlikteliğinden doğan tavrın gücünden ilham alan Cacharel erkeği baştan ayağa maviye bürünüyor. Mavinin her tonunun mendilinden tişörtüne kadar kullanılması ve hafif mavilerin zevkle giyilmesi sezonda iddialı bir ifade olarak yerini alıyor.

Mavi Smokin

Cacharel bu sezon centilmen erkeğin kavalyesi smokinleri de unutmuyor ve renk cesaretini gösterdiği mavinin tonlarını onlara da taşıyor. Papyonsuz ve kravatsız kullanma imkani sunarak alternatif bir tavrın yaratıldığı smokinler ile Cacharel özel günlere de farklı ve renkli bir bakış açısı getiriyor.


Yalın tavırlar, benzersiz formlar ve renk blokları ile kendini ifade eden parçalar sunan Cacharel size baştan ayağa maviye bürünmenin zevkini yaşatıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi