Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yatsan ile Tatlı Uykular

Yıllardır çektiğim, hayatımı zindan eden ve yaşam kalitemi oldukça fazla bir şekilde aşağılara çeken sırt ağrımdan sonunda kurtulmuş mut...


Yıllardır çektiğim, hayatımı zindan eden ve yaşam kalitemi oldukça fazla bir şekilde aşağılara çeken sırt ağrımdan sonunda kurtulmuş mutlu bir insan olarak, size yatak seçiminin ne kadar önemli olduğundan ve dolayısıyla yaşam kalitemizin buna ne denli bağlı olduğundan söz etmek istiyorum izninizle.

Ortalama olarak her 5 yılda bir yatağımı yenilerdim ve her seferinde çok da fazla ayrıntıya dikkat etmeden, tamamen bilinçsiz bir şekilde aralarından maddi yönden en uygununu seçip alırdım. Artık sırt ve boyun ağrılarım aşırı derecede artmaya başlayınca, sonunda yıllardır ertelediğim ortopedi doktoru randevumu alıp bir uzmana görünmek zorunda kaldım. Kendisinin ısrarla üzerinde durduğu en önemli konu yatak seçimi oldu. Kendi fizyolojik yapıma en uygun olan yatağı bulmadan rahat ve huzurlu uykunun bana haram olduğunu öğrenince, kendimi markaların internet sitelerinin arasında buluverdim.

Onlarca markanın ve yatak seçeneğinin arasında kaybolmuş durumdayken ve hangisini seçeceğim konusunda hiçbir fikrim dahi yokken, neyse ki sonunda karşıma Yatsan yatakları çıkıverdi. Daha siteye girer girmez karşıma çıkan Tempur yataklardaki müthiş indirim sayfasında bile gözlerimden yuvalarından çıktı. Daha sonra web sayfasını şöyle bir gezinmeye başladım. Söylemeden edemeyeceğim, siteyi hazırlayanların gerçekten ellerine sağlık. “Bilgi bankası” adında blog tarzı bir köşe yapmışlar ve uyku hakkında, yataklar hakkında ve daha birçok yanlış bilinen şeyler hakkında bilgiler vermişler. Başka hiçbir sitede böyle bir güzellik görmedim.

Sitenin harika tasarımı ve o kalite kokan yatak fotoğraflarından başım dönerken, bir de yatak çeşitlerini incelemeye başladım. O kadar çok çeşit var ki, insanın hepsini birden alası, her gece farklı birinde yatası geliyor. Özellikle “bir gün bir yatak alırsınız, bütün hayatınız değişir…” mottosuyla tanıttıkları Dushesse serisine çok fena şekilde hasta olduğumu belirtmeden edemeyeceğim. Basıncı tüm yüzeye dağıtıp metrekareye en çok yay düşen sistemlerden biri olan Multi Spring yay sistemine sahip olan bu yatak, vücuda destek olarak geceleri dönüp durmayı engelliyor ve kesintisiz, huzurlu bir uyku imkânı sağlıyormuş. Dolayısıyla ihtiyacım olan yatak kesinlikle bir Dushesse dedim ve hiç düşünmeden bir adet sipariş verdim. 1 haftadır adeta bir bebek gibi mışıl mışıl uyuyorum arkadaşlar.
Multi Spring, Mira Coil, Combi Zone, Enjoy ve Chess gibi yay sistemlerine sahip olan onlarca yaylı yataktan birini seçebileceğiniz gibi, visko ve lateks yataklardan da dilediğinizi sipariş verebilirsiniz. Özellikle visco yatakların özelliklerini okuyup o harika serilerin fotoğraflarını gezerken bile sanki biri sırtınıza masaj yapıyormuş gibi zevkten uyuyakalabilirsiniz. Benden söylemesi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi