Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Dantel ve şifonun kışkırtıcı buluşması

Çalışma hayatında aktif rol oynayan stil sahibi kadınların vazgeçilmez markası Home Store, yaz alışverişine başladığımız şu günlerde içimizi...

Çalışma hayatında aktif rol oynayan stil sahibi kadınların vazgeçilmez markası Home Store, yaz alışverişine başladığımız şu günlerde içimizi ısıtacak yepyeni bir koleksiyonla karşımıza çıkıyor. 

Lacivert, yeşil, narçiçeği ve ekru hakimiyetini minimal kalıplarla buluşturan Home Store, dantel ve şifon işlemeleriyle kadınların güzelliğine güzellik katıyor.

Birbirinden şık ve kullanışlı tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Home Store, yaz sezonuna geçiş yaptığımız şu günlerde modanın sıkı takipçisi kadınların karşısına sıcacık bir koleksiyonla çıkıyor.
Lacivert, yeşil, narçiçeği ve ekru hakimiyetini gün yüzüne çıkaran koleksiyon, dantel ve şifonun kışkırtıcı buluşmasına ev sahipliği yaparak seçimini klasikten yana kullananların tercihi oluyor.

Home Store, kadınların her yaştaki favorisi dantel ve şifonu bir araya getiren büyüleyici koleksiyonuyla, yaz aylarında kendine ve sevdiklerine hediye almak isteyen herkesin tercihi oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi