Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

4-12 yaşarası kız çocukları için özel gün elbisesi

LittleFairy, 4-12 yaşarası kız çocukları için özel gün elbisesi tasarlayıp üreten ve koleksiyonlarını sevenleriyle internet mağazasında ...


LittleFairy, 4-12 yaşarası kız çocukları için özel gün elbisesi tasarlayıp üreten ve koleksiyonlarını sevenleriyle internet mağazasında buluşturan birmarka. Bundan altı yıl önce İzmir’de başlayıp Avrupa’ya uzanan bu pastel renkli moda yolculuğu, üç buçuk yıldır da shop.littlefairy.com.tr ‘ de devam ediyor.

Küçükler için birbirinden şık ve sade özel gün elbiseleri tasarlamak için yola çıkan markanın zarif tasarımları, miniklere bazen bir piyano konserinde, bazen bir doğum günü partisinde, bazen ise bir kutlama yemeğinde eşlik ediyor.

Sadece internet üzerinden satış ile hizmet veren LittleFairy, bu sayede kısa sürede Türkiye’nin farklı yerlerinden birçok kişiye ulaşabilme imkânı bulmuş. 7/24 erişilebilen mağaza, zamanı kısıtlı olan anne ve babaların işini oldukça kolaylaştırıyor.

‘’Kız çocukları için sade ve zarif bir elbise arayanların aklına gelen ilk marka olmak’’ isteyen LittleFairy’ninJoy, Pearl, Cupcake, Milk gibi birbirinden farklı koleksiyonlarına online mağazalarından kolayca ulaşabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe