Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Catherine Osti Paris tasarım kol manşetleri

Türkiye’nin en beğenilen ve takip edilen moda tasarımcılarının koleksiyonlarını aynı çatı altında tüketicilerle buluşturan Gizia GATE, akses...

Türkiye’nin en beğenilen ve takip edilen moda tasarımcılarının koleksiyonlarını aynı çatı altında tüketicilerle buluşturan Gizia GATE, aksesuar ve çantada her sezon tasarımları ve kalitesiyle fark yaratan dünyanın sayılı noktalarında satışa sunulan global marka işbirlikleriyle, moda tutkunlarını şaşırtacak özel sürprizler sunuyor.

GATE’in yepyeni aksesuar markası Paris’ten; Catherine Osti

Stilini akımlara değil kendi kişiliğine göre şekillendiren kadınlara Gate’in harika bir haberi var.

Fransa’nın ünlü aksesuar markası Catherine Osti Paris, şiirsellik ve mükemmellik anlayışına dayanan kol manşetleri koleksiyonunu Gizia GATE’de satışa sunuyor. Stilinize farklı bir yorum getirecek Fransız kol manşetleri nakış, pilise gibi el işçiliği ile özel tasarımlar olarak üretiliyor.

Cécile Henri, Lemarie, Lesage , Lognon gibi bazı Fransız lüks moda evleri ile işbirliği yaparak Couture koleksiyon sunan Catherine Osti, benzersiz bir stil, el emeği ve farklı karakterlerdeki kol manşetleriyle Türkiye’de ilk kez Nişantaşı GATE’de tüketiciyle buluşuyor.

Sezonun en hit tasarımlarını bir arada görebileceğiniz Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki GATE’de, göz alıcı parçalar, ayakkabı, çanta, aksesuar ve özgün takı tasarımları uluslararası mağazacılık standartlarında VIP bir servis hizmetiyle sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe