Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gözlükte dünya markası The Story artık Türkiye'de

Son 3 yıldır Avrupa’nın birçok şehrinde tüketici kitlesi ile bir araya gelen ‘The Story’, 2016 yılı itibariyle Türkiye pazarında da yer alma...

Son 3 yıldır Avrupa’nın birçok şehrinde tüketici kitlesi ile bir araya gelen ‘The Story’, 2016 yılı itibariyle Türkiye pazarında da yer almaya başladı.

Dünya markası ‘The Story’, Avrupa ve Amerika’nın gözlük trendini Türkiye’ye taşıyor. Gözlükte kalite tutkunları, bugüne kadar Avrupa’dan özel sipariş yoluyla satın alınan The Story markasını, artık e-ticaret sitesi ve sosyal medya aracılığıyla Türkiye’de de satın alabilecekler.

Güneş gözlüğü kişisel stili en çok yansıtan aksesuarlardan biri olarak yıllardır modanın vazgeçilmez bir parçası. ‘The Story’, her tarza ve yüz yapısına uygun gözlük alternatifleriyle kullanıcıların kendilerini iyi hissederek çekici bir görünüme kavuşmalarına yardımcı oluyor.

Özenle hazırlanmış kutusu, kılıfı, bezi ve 2 yıl garantisiyle satışa sunulan The Story, microfiber teknolojiyle hazırlanan ve hem kılıf hem temizleme bezi olan koruyucu kesesi ile farkındalık yaratıyor.

The Story, optik mağazalara, fiyat politikalarına ve tarzlarına alternatif bir marka olarak da dikkat çekiyor. Hiçbir satış noktası ve cornerda yer almayacak olan markanın amacı; hedef kitlenin kendini özel hissederek, dünya trendlerini eş zamanlı olarak yakından takip edebilmesi için online ve anında reaksiyon gösterebilen bir yapıyla hizmet vermek.

Kişiliğinizi The Story ile yansıtın
The Story, trend parçaları, uygun fiyat skalası, kaliteden ödün vermeyen tarzı, ambalajı ve garanti belgesiyle kombinlerin eksik parçasını tamamlıyor.

Marka, en kaliteli materyallerle üretilmiş, çarpıcı güneş gözlüklerini devrimsel fiyatlarla sunuyor. Her bir ‘The Story’ gözlüğü, bir trend belirleyici olarak, kişiliğinizi yansıtmak üzere tasarlanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi