Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Her Vücut Tipine ve Spora Uygun Sütyen Koleksiyonu

İki yılı aşkın araştırmalar, biyomekanik testler, tasarım ve geliştirme süreçlerinin sonunda ortaya çıkan Nike Pro Bra koleksiyonu, stilden ...

İki yılı aşkın araştırmalar, biyomekanik testler, tasarım ve geliştirme süreçlerinin sonunda ortaya çıkan Nike Pro Bra koleksiyonu, stilden ödün vermeden performansı artıran ve vücut yapısına göre kavrama özelliğine sahip beş farklı sutyen modelinden oluşuyor.

Doğru spor sutyeninin kadın atletler için vazgeçilmez olduğunu söyleyen Kıdemli Tasarım Direktörü Jamie Lee, “Sutyen seçimi performansınızı doğrudan etkiler. Hangi sporu yaparsa yapsın sporcuların ihtiyaç duydukları desteği sunan, konforlu bir sutyene sahip olmaları için tüm detaylar üzerinde titizlikle çalışıyoruz.” diyor. Nike’ın elit atletlerinden alınan geri bildirimlere göre geliştirilen koleksiyon sahada, kortta ve ihtiyaç duyulan her anda vücudu bugüne kadar hiç olmadığı kadar destekleyen detaylarıyla öne çıkıyor.


Koleksiyondaki yeni tasarım detayları, atletlerin sutyenlerine değil, vücutlarına odaklanmalarını amaçlıyor. 29 farklı bedende satışa sunulan Nike Pro Rival sutyen, ayarlanabilir arka klips sayesinde hem vücuda daha iyi oturuyor hem de kolay bir şekilde giyilip çıkarılabiliyor. Nike Pro Hyper Classic spor sutyenine eklenen yüzeyler, atletlerin en çok ihtiyaç duyduğu bölgeleri özel olarak destekliyor. Nike Pro Indy ise atletleri serin tutmak için, terlemenin yoğun olduğu bölgelere eklenen havalandırma özelliğiyle dikkat çekiyor.

Kadın sporcular doğru sutyenin performansları için ne kadar önemli olduğunu anlatıyor. Dünya kısa mesafe koşu şampiyonu Allyson Felix “İhtiyacım olan desteğe sahip olmak ve rahat etmek bana her çalışmamda, olabilecek en iyi performansı gösterme imkanı veriyor” diyor.

İki kez Kadınlar Profesyonel Basketbol Ligi All-Star’ı olan Skylar Diggins ise Nike Pro Rival’dan “Spor kıyafetimin en önemli parçası” diye bahsediyor. “İstediğim gibi hareket edebiliyorum ve hiçbir şey en iyi performansımı göstermeme engel olamıyor”.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe