Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

San Francisco Ruhu & ‘Traveler Style’

Fransız ekolünün mirası Cacharel, 2016-17 Sonbahar/Kış sezonunda seyahat rotasını Kuzey Amerika’nın mutlu ve başına buyruk kenti San Francis...

Fransız ekolünün mirası Cacharel, 2016-17 Sonbahar/Kış sezonunda seyahat rotasını Kuzey Amerika’nın mutlu ve başına buyruk kenti San Francisco’ya çeviriyor; doğanın ve şehir hayatının iç içe geçtiği bölgeden ilhamını alıyor.

Beat Jenerasyonu için büyük anlam taşıyan, Allen Ginsberg, George Harrison gibi şair ve müzisyenleri derinden etkileyen San Francisco, ilham dolu ruhu ile Cacharel’in ‘Traveler Style’ rotasının içine dahil oluyor. Cacharel’in 2016-17 Sonbahar/Kış sezonu kampanyasının yeni yüzü ise Mario Testino gibi isimlerin kadrajından görmeye alıştığımız, İngiliz model, müzisyen ve oyuncu James Rousseau.

Traveler Style

Cacharel, erkeğin geleneksel tavrı içerisinde modernleşen detaylarda, Fransız gustosunu hissedeceğiniz rahatlık ve şıklıktan taviz vermeyen parçalar ile yine sezonda iddialı tavrını sürdürüyor. ‘Traveler Style’ konsepti ile yola çıkan Cacharel, şehrin merkezindeki bir toplantıdan çiftlik evine kadar her alanda kendisine eşlik edebilecek tasarımları, şehirli erkeğin hem gardırobunda hem de seyahat çantasında bir araya getiriyor.

Kuzey Kaliforniya’nın kültür ve ticaret merkezi San Francisco’daki Golden Gate Köprüsü’nün bordosundan Muir Woods’un yeşiline kadar her detay Cacharel için yeni sezonda birer esinlenme kaynağı. Renk ve tonların esas alındığı koleksiyonda öne çıkan tonlar arasında; gri, bordo, lacivert ve mürekkep tonları yer alıyor. İkonik marka sezonda minimum hafiflik ve kırışmaz kumaş gibi inovatif detayları da tasarımları ile ortaya koyarken, ister klasik ister sportif olsun sofistike tavrından ödün vermiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe