Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İş hayatının olmazsa olmazı:The Clean Khaki

Tatil dönemi geride kaldı, şimdi iş zamanı! Dockers®’ın ikonikleşmiş modeli The Clean Khaki erkekleri giderek yoğunlaşan iş hayatına en şık ...

Tatil dönemi geride kaldı, şimdi iş zamanı! Dockers®’ın ikonikleşmiş modeli The Clean Khaki erkekleri giderek yoğunlaşan iş hayatına en şık şekilde hazırlıyor. 

Extra Slim, Slim ve Slim Tapered fitleri ile The Clean Khaki hem formel toplantılara hem de mesai sonrası happy hour’lara ayak uydurabiliyor. Erkekler streç kumaşı sayesinde tüm gün boyunca rahatlığın keyfine varıyor. The Clean Khaki’yi ‘Casual Friday’ anları için kareli pamuklu gömleklerle, biraz daha ciddi bir görüntü için ise Oxford gömleklerle kombinlemek yeterli oluyor. Son 30 yıldır, iş yaşamında yapmacıksız stiliyle kendi özgün karakterini yansıtırken rahat da hissetmek isteyen erkeklerin birinci tercihi The Clean Khaki oluyor.

Son tatiller yapıldı, yazlıklar gardıropların kuytularına kaldırıldı. Şimdi iş zamanı! Dockers® erkekleri iş hayatının hız kazandığı sonbahar aylarında, tüm kışı en tarz şekilde geçirmelerini sağlayacak hazırlıklara çoktan başladı. Bu hareketin öncüsü ise, tabii ki ‘Business Casual’ ifadesini hayatımıza sokan ikonik pantolon The Clean Khaki. The Clean Khaki, erkeklere formel ortamlara ayak uyduracak kadar şık, mesai sonrası happy hour’ları kaldıracak kadar güçlü bir çözüm sunuyor.

Dünyanın dört bir yanında farklı meslek ve zevklerden binlerce Dockers® erkeğinin ortak paydası The Clean Khaki, Dockers®’ın inovatif kumaş seçimleri ile şimdi çok daha fonksiyonel. Streç dokuması sayesinde hareket kabiliyetini maksimuma çıkarıyor. The Clean Khaki, Extra Slim, Slim ve Slim Tapered şeklinde üç farklı fit ile sunuluyor. Şık bir kombin tercih eden erkekler için Oxford gömleklerle, ‘Casual Friday’ için kareli pamuklu gömleklerle, biraz daha soğuk havalarda ise balıkçı yakalı üstlerle çok iyi gidiyor.

Dockers®, 30 yıldır erkeklerin iş hayatında hem rahat hissetmesini hem de şık ve zevkli bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. İlk günden bu güne çok az değişime uğrayaan Clean Khaki’ler de, direkt ve yapmacıksız stiliyle kendi özgün karakterini yansıtırken rahat da hissetmek isteyen erkeklerin birincil tercihi olmayı sürdürüyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi