Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kış aylarında asi ruhunuzu ortaya çıkarın

Kaykay kültürüyle paralel snowboard kültürünün de temsilcisi Vans, All Weather Mountain Edition 2016 koleksiyonunu gururla sunar.  Tarzına...

Kaykay kültürüyle paralel snowboard kültürünün de temsilcisi Vans, All Weather Mountain Edition 2016 koleksiyonunu gururla sunar. 

Tarzına düşkün kadınlar için tasarlanmış parçalar, su geçirmez yapıdaki yenilikçi ceketler sayesinde sonbaharın yağmurlu ve soğuk günleri sorun olmaktan çıkıyor. Vans kadın giyim serisi, ilk defa All Weather Mountain Edition serisinde parçalar sunuyor.

Ürünlerin arasında sarmaşık yeşili renginde Off Key Parka MTE ve eflatun renkli Fuego Parka MTE de bulunuyor. Size de kış aylarında asi ruhunuzu ortaya çıkarmak ve stilinizi konuşturmak kalıyor.

Vans® Hakkında   
Vans, VF Corporation bünyesinde yer alan orijinal spor ayakkabı, giyim ve aksesuar markasıdır. Uluslararası ofisleri ve distribütörlük noktalarıyla, Vans’in özgün koleksiyonları tüm dünya üzerinde 75’ten fazla ülkede, 600’den fazla perakende satış noktasında bulunmaktadır. Marka, Vans Triple Crown of Surfing®, the Vans U.S. Open of Surfing etkinlikleri ile aksiyon sporlarının en büyük destekçisi olurken; Vans Pool Party, Vans Custom Culture, Vans Warped Tour® ve dünyanın 10 farklı noktasında yer alan House of Vans’ler ile de sanatçı ve müzisyenlerin yaratıcı alanlarında kendilerini ifade etmesine fırsat vermektedir.
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi