Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Rihanna Collection Lansmanı

Rihanna’nın katılımı ile New York Bergdorf Goodman’ın 5.katında gerçekleşti Rihanna’nın FENTY PUMA by Rihanna tekstil, ayakkabı ve aksesua...

Rihanna’nın katılımı ile New York Bergdorf Goodman’ın 5.katında gerçekleşti

Rihanna’nın FENTY PUMA by Rihanna tekstil, ayakkabı ve aksesuar koleksiyonu tüm dünyada bugün itibari ile satışa çıkıyor. Geçtiğimiz Şubat ayında Rihanna’nın New York’ta düzenlediği tanıtım defilesi akıllarda hala tazeyken, her parçası cesur, kışkırtıcı ve karakter sahibi olan bu koleksiyon şimdi PUMA mağazalarına geliyor.

Kreatif direktör Rihanna’nın birbirinden değişik parçaları giyindiği lansman, New York Bergdorf Goodman’ın 5. Katında gerçekleşti. Lansmanın ardından Rihanna Six02 Pop-Up Mağazası’na giderek burada fanları ile bir araya geldi.



“Bu koleksiyon beni ve tarzımı anlatıyor. Aynı zamanda PUMA ile başarmak istediklerimin sınırlarını zorluyor” diyor Rihanna. “PUMA markasını tahmin edilemeyen ve beklenmedik bir yere taşımak istedim. Japon sokak kültürüne karanlık bir bakış getirdim. Klasik materyaller ve modelleri yeniden ele aldım. Kullanılan tüm kumaşlar en üst kalitede. Gelenekseli kendime göre yeniden yorumladım.”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe