Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şehre Dönüş: Romantik Sonbahar

Stil sahibi, modern muhafazakar kadınların en çok sevdiği alışveriş adresi modanisa.com, çatısı altında bulunan markalarıyla 2016-17 Sonbaha...

Stil sahibi, modern muhafazakar kadınların en çok sevdiği alışveriş adresi modanisa.com, çatısı altında bulunan markalarıyla 2016-17 Sonbahar - Kış sezonunu bütün naifliği ve romantizmiyle karşılıyor. Modanisa.com’daki stil sahibi markaların yeni Sonbahar - Kış Koleksiyonları, zarif feminen detayları, şıklığı, rahatlığı ve özgüveni ön plana çıkarıyor.

“Şehre Dönüş: Romantik Sonbahar” konseptiyle hazırlanan 2016-17 Sonbahar - Kış koleksiyonlarının her parçası ayrı bir ruha hitap ederken her yaş, her tarz, her bütçe için de sayısız seçenek sunuyor.

Tesettür giyiminin en seçkin markalarını ve ünlü modacıların özel tasarımlarını bir arada sunan Modanisa.com’un 2016-17 Sonbahar – Kış Sezonu’nda yerini alan tüm markalar, moda renklerin ve desenlerin hakimiyeti ve zarif detayların uyumuyla sezona ‘merhaba’ diyor. Doğadan gelen tonların ve çiçeklerin karşıladığı yeni sezon, benzersiz bir şıklığa imza atıyor.

Yeni sezon kombinleri, siyah rengin ve koyu tonlar arasındaki geçişlerin metalik tonlarla detaylandırıldığı tasarımları moda severlerle buluşturuyor. Fuşya, yeşil, derin mavi, kızıl kahve, kırmızı ve bordoların zengin uyumuna eşlik edecek kadife kumaşlar ile kürk kullanımı; sezonun trend parçalarına sonbahar ruhunu getiriyor.

Gaucho ve bol İspanyol paça pantolonlar, salaş kazak ve kabanlar, vatkalı omuz detayları, vintage esintileri, uzun etekler ve kalem etekler; ‘70’lere gönderme yaparken yeni sezonun sımsıcak görünümlerini sonbahar tonlarıyla tamamlıyor.

Modanisa.com için her hikayeyi özgün çizgilerle dile getiren markalar ve tasarımcılar, bu sezon da abartıdan uzak rahat stillere hitap etmeye devam ediyor. Oversized tasarımlar, grafik desenler ve çiçek desenlerinin senteziyle sonbahar kombinlerine hafif bir esinti katıyor.

Refka, dinamik şehir hayatına capcanlı bir dokunuşta bulunuyor

Özgün tasarımların markası Refka, modern ve asil 2016-17 Sonbahar – Kış Koleksiyonu ile moda sahnesinin vazgeçilmez parçalarını Modanisa’ya sunuyor. Romantik sonbahar etkisini en ince detayına kadar hissettiren natürel kumaşların ve desenlerin dahil olduğu bu büyülü dünya, her ortamda özel olmak isteyen kadınlara çabasız bir şıklık vaat ediyor.

Modanisa kullanıcıları, her gün binlerce özel tasarım ürüne ve dünyaca tanınmış markalara, ayrıcalıklı indirimlerle ulaşarak güvenle alışverişlerini yapmaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe