Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İster şehirde ister doğada Sonbaharın tadını çıkar

Columbia, yeni sezona damgasını vuracak OutDry Extreme ve Omni-Tech teknolojili yağmurlukları sonbahar yağmurlarını özleyen macera severleri...

Columbia, yeni sezona damgasını vuracak OutDry Extreme ve Omni-Tech teknolojili yağmurlukları sonbahar yağmurlarını özleyen macera severlerin beğenisine sunuyor. Devrim yaratan teknolojileri ile spor giyimi baştan yaratan Columbia’nın üst düzey nefes alabilen su geçirmez yağmurlukları ile ister şehirde ister doğada Sonbaharın tadını çıkaracaksınız!

Outdoor severlerin vazgeçilmez markası Columbia, Outdry Extreme ve Omni- Tech serisi yağmurluklar ile Bahar aylarının değişken hava koşullarına meydan okuyor. Sonbaharı özleyen macera tutkunlarının doğada yapacağı uzun yürüyüşler düşünülerek tasarlanan yağmurluklar, şık tasarımları ile şehir hayatına mükemmel uyum sağlıyor.

Columbia’nın en radikal teknolojilerinden OutDry Extreme, mikro membranları ve özel kanalları ile nemi hızla tahliye ederken özel teknolojisi sayesinde dışarıdan su geçirmiyor. OutDry Extreme serisinde, mutlak su geçirmez membran ürünün dış kısmında yer alırken iç astarında kullanılan nefes almaya olanak sağlayan ter emici kumaş kuru kalmayı sağlıyor. Yumuşak ve cilt dostu astarı ile üst düzey konfor sağlayan seride tüm dikiş noktaları ve LightRailTMfermuarlar su geçirmez olarak tasarlandı.

Suya dayanıklı ve nefes alabilir Omni Tech teknolojisine sahip yağmurluk modelleri ise; mikro delikli membranı sayesinde sıcak hava ve nemin dışarı atılmasına yardımcı olurken, dışarıdan da soğuk havanın içeri girmesini engelliyor. Farklı renk seçeneklerine sahip Columbia yağmurluklar ile yeni sezonda şık ve konforlu olmak elinizde.

Teknoloji ve şıklığı bir arada sunarak kullanıcılara maksimum konfor sağlamayı hedefleyen Columbia yağmurluklar bu sonbaharda da yağmur kalkanınız olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe