Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mavide “Monochrome” Tavır

Fransız gustosu ve Amerikan konforunu bir araya getiren Cacharel, tek rengin farklı tonlarını uyumla harmanlıyor. Sezonda Blue on Blue ve De...

Fransız gustosu ve Amerikan konforunu bir araya getiren Cacharel, tek rengin farklı tonlarını uyumla harmanlıyor. Sezonda Blue on Blue ve Denim on Denim, Cacharel erkeğine derinlik katıyor.


“Monochrome” kılıklara bürünmek Cacharel erkeğinin sezonda en keyif aldığı tavırlardan biri. Sezonun öne çıkan renklerinden biri olan mavinin en sıcak renk olduğuna inananlar, en uyumlu renklerden biri olduğuna da şahit olacaklar. Yükselişi önlenemeyen trendlerden bir diğeri ise aynı paraleldeki ”Denim on Denim”.

Klasik takıma modernlik katılan tasarımlar, farklı vücut tiplerine uyumda çok iyi sonuç veren tek düğmeli ceketler ve süper ince flannel gömleklerin renkleri Cacharel’in mavinin tonlarını nasıl ustaca işlediğini göz önüne seriyor. Markanın yarattığı desenler de kendini mutlu edecek dozajda giyimine dikkat eden Cacharel erkeğine özenle sunulanlar arasında.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe