Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

TAG Heuer New York Fashion Week'e Damgasını Vurdu!

İsviçre yapımı, avangart saat üreticisi TAG Heuer, moda haftası boyunca Amerikan moda ikonu ve ünlü iç mimar Iris Apfel’in katıldığı ve MONS...

İsviçre yapımı, avangart saat üreticisi TAG Heuer, moda haftası boyunca Amerikan moda ikonu ve ünlü iç mimar Iris Apfel’in katıldığı ve MONSE tasarımcılarının eşlik ettiği IMG’s Pop-up Shop’ta yeni LINK LADIES koleksiyonunu tanıttı.

TAG Heuer, tüm dünyanın gözünün üstünde olduğu, 8-15 Eylül tarihleri arasında 10 gün boyunca defilelerin sergilendiği New York Fashion Week’in bir parçası olmanın heyecanını yaşadı.

Tasarım endüstrisinin Amerikan modasının arkasında yer alan yaratıcılığı izlemek üzere buluştuğu New York Fashion Week’te, TAG Heuer de moda sahnesinde yerini aldı… Moda haftası kapsamında gerçekleşen MONSE defilesinde ön sırada oturan ve kolunda TAG Heuer’in yeni kadın koleksiyon modellerini sergileyen Iris Apfel, markanın yeni dostu (yüzü) olarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı!


TAG Heuer desteklediği MONSE defilesinin ardından afterparty etkinliğinin de anasponsorları arasında yerini aldı. Ayrıca, moda haftası boyunca IMG’s Fashion Pop-Up Shop’ta moda ve teknoloji dünyasının buluştuğu TAG Heuer Connect akıllı saat modeli de sergilendi.
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe