Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kış Mevsiminde Nostalji Etkisi

2016'17 Sonbahar- Kış sezonu giyim modası, birbirinden özel tasarımlar ile şekillenmeye başladı. Kat kat ve karışık kombinlerin bu s...


2016'17 Sonbahar- Kış sezonu giyim modası, birbirinden özel tasarımlar ile şekillenmeye başladı. Kat kat ve karışık kombinlerin bu sezona damga vuracağını kaydeden Kayra Genel Koordinatörü Furkan Ortakaya kış modasına yön verecek detayları paylaştı.

Kış mevsiminin kapıya dayandığı bu günlerde; kazaklar, trikolar ve montlar dolaplardaki yerini almaya başladı. Bir süredir modanın, 1970’lerin etkisinde olduğunu ve 2016'17 sezonunun da bu çizgide devam edeceğini söyleyen Kayra Genel Koordinatörü Furkan Ortakaya şunları söyledi: “70'lere hakim olan bohem hava bu sezona da damga vuracak. 60’ların zarif ve şık silüetleri, 70’lerin bohem etkisi ve 80’lerin büyük aksesuar, metal kuşgözleri ise dikkat çeken temalar arasında yerini alacak.”

Kat kat karışık kombinler

Kat kat ve karışık kombinlerle bu sezonda da moda severlere bambaşka bir tarz sunduklarını anlatan Furkan Ortakaya “Çeşitlenen kumaşlar ve genişleyen formlar ile yeni nesil trençkotlar sezonun en göze çarpan ürünleri olarak karşımıza çıkıyor. 2016-2017 Sonbahar-Kış modasında tüm detaylar parlak ve şıklık üzerine kurgulanıyor” diye konuştu.

Dantellerle gelen şıklık

Kayra 2016-2017 Sonbahar-Kış koleksiyonunda parlak, şık ve rahat parçalar kendini gösteriyor. Koleksiyonda haki, marsala, mürdüm, lacivert ve taba olmazsa olmaz renkler olarak göze çarpıyor. Süet ve keçe kumaşlarla yorumlanan pelerin ve pançolar ise altın çağını yaşıyor. Gardıropların en özel parçalarından biri olan sunikürk de kaban ya da pelerinin yanı sıra hemen hemen her üründe şık bir detay olan yaka olarak tasarlanmış. Her sezonun vazgeçilmezi olarak kullanıcıların karşısına çıkan danteller ise Kayra’da kimi zaman etek ucunda kimi zamanda yaka ve kollarda bulunan şık detaylar ile zarafet katıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi