Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Transparan hologram ve çizgili desenlerle ifade etti

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında 2017 ilkbahar & yaz koleksiyonunu artistik bir defileyle tanıtan Sudi Etuz, hologram, çiz...

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında 2017 ilkbahar & yaz koleksiyonunu artistik bir defileyle tanıtan Sudi Etuz, hologram, çizgili ve transparan bir koleksiyonla karşımızdaydı! 

Tasarımcı yeni koleksiyonunda bu kadar şiddet dolu bir ortamda travmatize olmuş insanların ruh hallerindeki anlık geçisleri transparan hologram ve çizgili desenlerle ifade etti.

Kült detayları modern bir üslupla yorumlayarak romantik, feminen ve zarif kadınlar yaratan Şansım Adalı, markası Sudi Ertuz için tasarladığı 2017 ilkbahar & yaz koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında tanıttı. Yeni koleksiyonunu hazırlarken ilhamını hologram ve transparanlıktan aldığını belirten Adalı, hologramın yansıttığı geçişkenliği içinden geçtiğimiz dönemde insanların ruh hallerini de yansıtan bir metafor olarak kullandığını söyledi.

Sunduğu yeni koleksiyonuyla ilgili açıklama yapan tasarımcı, sözlerine şöyle devam etti; ‘Kızlarım Dünyam ve Okyanus sayesinde yeni nesil oyuncaklara çok hakimim ve bugünlerde çocukların youtube'dan yapımını izlediği 'slime' adında jöleye benzer ele yapışmayan, hologram, değişik özellikleri olan bir malzeme var. Hatta bu jölemsi malzemenin içinde gizli deniz kabuğu gibi oyuncaklar var.

Bu koleksiyonda da renk kartelamı slime'dan yola çıkarak oluşturdum. Transparan hologram ve çizgili desen ağırlıklı bu koleksiyon yapısında ise yine plisoley volanlı aplikler, kemerler ve abartılı kollar var. Kızımın da isminden anlaşılacağı gibi okyanusla çok ilgiliyim. Deniz kabuğunun hem dış yapısı hem de içinin hologram rengi bir diğer ilham kaynağım.’

Şansım Adalı, yeni koleksiyonunda, bu kadar şiddet dolu bir ortamda travmatize olmuş insanların ruh hallerindeki anlık geçisleri, mutluyken bir anda depresyon, yer yer savunmacı yer yer ise melankolikliği ifade etmenin bir aracı gibi kurguladığını söyledi ve ‘Neticede bütün bu düşüncelerden süzülen ve koleksiyonun zeminini oluşturan temanın pozitif, insanlara mutluluğu aşılayan, neşeli bir hale dönüşmesini amaçlıyorum.

Tıpkı yola çıktıgım ve ilham aldığım çocuk oyunlarında olduğu gibi, çocukların dünyayla kurdukları ilişkide de benzer saf bir neşe ve mutlu olma halini yansıtmak istiyorum. Herşeyden biraz olsun uzaklaşarak, çocuksu bir neşeyle eğlenebilmek aslında herkes için çok makul bir istek.’ diyerek sözlerini tamamladı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe