Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Alleather-IDF imaj çekimleri dikkatleri üzerine çekiyor

İstanbul Fuar Merkezi’nde 1-3 Şubat 2017 tarihleri arasında ‘Deri’de Yüksek Ritm Mottosu’ ile düzenlenecek olan Alleather – IDF İstanbul Der...

İstanbul Fuar Merkezi’nde 1-3 Şubat 2017 tarihleri arasında ‘Deri’de Yüksek Ritm Mottosu’ ile düzenlenecek olan Alleather – IDF İstanbul Deri Fuarı ekonomik anlamdaki çalışmalarının yanı sıra, yurt içi ve yurt dışı tanıtım ayağında kullanılmak üzere yaptığı imaj çekimleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor.


Türkiye Deri Vakfı (TÜRDEV) ve dünyanın en büyük fuar firmalarından UBM işbirliği ile Şubat 2017’de İstanbul’da gerçekleştirilecek Alleather-IDF İstanbul Deri Fuarı’nın yurt içi ve yurt dışı tanıtımlarında kullanılmak üzere yapılan imaj çekimleri, alanında uzman ve profesyonel bir ekibin imzasını taşıyor.

Kampanyanın fotoğraf ve video çekimleri moda ve reklam fotoğraf sanatçısı Emrah Esen prodüksiyonu ise Çağdaş Karasu tarafından gerçekleştirildi. Fotoğraf çekimleri için mekan olarak temayla uyumlu olan doğal bir plato, Beykoz Kundura Fabrikası seçildi. 1800’li yılların başında kurulan İstanbul’un en eski fabrikası, hem Osmanlı hem de yakın zamana kadar Türk ordusuna ayakkabı ve deri ürünleri sağlıyordu. Beykoz Kundura Fabrikası’nın tarih kokan atmosferinde gerçekleşen çekimler için platoya konsept gereği dev bir inşaat iskelesi kuruldu.


Kampanya çekimleri için Hırvat model Maja ve Brezilyalı model Rudi kamera karşısına geçerken, modellere 1 Şubat 2017 tarihinde Alleather-IDF İstanbul Deri Fuarı’nda ‘Deri’de Yüksek Ritm Mottosu’ ile yapılacak defilede performans sergileyecek olan Ritm Arena grubu da eşlik etti. 10 saat süren çekimlerde modellerin makyajı Ömer Faruk Dinç, saçlar ise Tayfun Kaydok tarafından yapıldı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi