Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Takım elbise stili, Dockers rahatlığı: The Best Pressed

Dockers®’ın bu sezon koleksiyonuna ilk kez dahil ettiği The Best Pressed, şık bir takım elbise pantolonunun detayları ile rahatlığı buluştur...

Dockers®’ın bu sezon koleksiyonuna ilk kez dahil ettiği The Best Pressed, şık bir takım elbise pantolonunun detayları ile rahatlığı buluşturuyor. 

Hem blazer ceket ve ışıl ışıl bir çift ayakkabıyla hem de bir süveter ve loafer’larla kombinlenebilen bu yepyeni model, düğünlerden iş yemeklerine her ortamda jilet gibi bir görüntüyü garantiliyor. The Best Pressed, modası asla geçmeyecek özgüvenli stiliyle, her erkeğin gardırobunda mutlaka olması gereken bir model.

Formel pantolonların rahatsız olduğunu düşünenlerin fikri, şimdi Dockers® The Best Pressed ile değişiyor. The Best Pressed, takım elbise stili dikkate alınarak ve en az bir khaki kadar özgürleştirici olacak şekilde tasarlandı. Sonuç, zamansız stil, rahatlık ve sonsuz özgüven…

Paçalarındaki ütü çizgisi, gizli kanca ile kapanan bel kısmı, derin paça kıvrımı ve minimum dikiş izinin verdiği tertemiz görüntüyle, The Best Pressed zarif bir pantolonun tüm özelliklerine sahip. Buna rağmen Dockers®’ın uzmanlığı sayesinde, rahat ve güvenilir hissettiriyor. Kısacası The Best Pressed, kumaş modellerin şık görünümü ile khaki rahatlığı arasındaki çizgiyi neredeyse tamamen bulanık hale getiriyor.

The Best Pressed bir blazer ve yeni boyanmış bir çift ayakkabıyla da, bir süveter ve loafer’larla da mükemmel şekilde kombinlenebiliyor. Farklı kumaş ve fit seçenekleriyle müthiş bir çeşitlilik sunuyor. Böylece, Düğünlerden iş yemeklerine, kravat ve ceketin mecburi olduğu restoranlardan tatillere, her ortama uyum sağlıyor. Nerede giyilirse giyilsin, bu pantolonların, meraklı bakışlardan tam not alacağı kesin.

Her erkeğin, özel anlarda ve şık ortamlarda giyeceği en az bir tane pantolona ihtiyacı vardır. Çok yönlülüğü, jilet gibi görüntüsü ve modası asla geçmeyecek özgüvenli stili ile The Best Pressed, işte tam da erkeklerin aradığı o mükemmel modeli sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe