Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Elinize bir çift jean aldığınızda stretch olduklarını anlamıyorsunuz

Zamansız şıklığın sembolü Levi’s®, ikonik ürünü 501®’i yeniledi. Tasarım ekibi, 2016 sonbaharında kumaş üreticileri ve atölyelerle işbirliği...

Zamansız şıklığın sembolü Levi’s®, ikonik ürünü 501®’i yeniledi. Tasarım ekibi, 2016 sonbaharında kumaş üreticileri ve atölyelerle işbirliği yaparak, orijinal “Shink-To-Fit” kumaşının tüm özelliklerini taşıyan tescilli 501®’e esneme özelliği kattı.

140 yıldır jean modasına yön veren Levi’s®, tarzı ve mirasıyla jean ruhunu yaşatmaya devam ediyor. İkonik markanın tescilli “Shrink-To-Fit” kumaşı ise bugüne dek değişmeden kaldı ve 501® ve 501CT®’nin yegâne kumaşı oldu.

Bu sonbahar Levi’s®, 501® ve 501CT®’de yeniliğe giderek, ilk kez esneme özelliği uyguluyor. Yeni jean’lerde orijinalliğin DNA’sı ve bütünlüğü korunurken Levi’s® mirası yenilikle bütünleşiyor.

Orijinal 501® “Shrink-To-Fit” kumaşı, benzersiz yapısı ve daralma özelliği nedeniyle fit bir görünüme sahip. Bundan önce esnek (stretch) kumaş, pamuklu emsallerinin verdiği görünümünü sağlayamazken Levi’s® tasarım ekibi yeni stretch kumaşın Levi’s® estetiğini yansıtması konusunda başarılı oldu. Sonuçta “Shrink-To-Fit” kumaşlı, pek çok 501® tutkununun seveceği özgün bir jean ortaya çıktı. Levi’s® tasarım ekibinden Jonathan Cheung, “Elinize bir çift jean aldığınızda stretch olduklarını anlamıyorsunuz, yalnızca bir çift 501® görüyorsunuz. Bu bizim için çok önemli. Teknolojiyi görünmez kılmak istedik. İlk anda göze çarpmıyor ama denediğinizde farkı hissediyorsunuz” dedi.

Evrenselliğin ve bireyselliğin sembolü, kişisel tarzı yansıtan 501®, nesilden nesile dünyamızı şekillendiren ikonik isimler tarafından giyildi. Yeni 501® “Shrink-To-Fit” stretch, denimdeki hareket ve konforu artırırken, aynı zamanda markanın sahip olduğu ikonik mirasla kuşatıldı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi