Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Dinamizm ve tasarım modaya taşındı!

Studio Kaprol tarafından Volkswagen dinamizmini moda dünyasına taşıyan ve Türk moda tasarımcıları tarafından Türkiye'ye özel olarak üret...

Studio Kaprol tarafından Volkswagen dinamizmini moda dünyasına taşıyan ve Türk moda tasarımcıları tarafından Türkiye'ye özel olarak üretilen Volkswagen by Studio Kaprol ürünleri Bilstore’larda satışa sunuldu.


Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Arzu Kaprol’un liderliğinde Studio Kaprol tarafından Volkswagen için tasarlanan t-shirt ve sweatshirt’ler Bilstore’un İstanbul’da Akasya, Kanyon, Zorlu’daki, İzmir’de Mavibahçe’deki mağazalarında yerini aldı..

Volkswagen’in şehir yaşamına uygun dinamizmi ve yenilikçi yaklaşımının ilham verdiği Volkswagen by Studio Kaprol ürünleri, Volkawagen lisansı ile Türkiye'ye özel olarak Türkiye'de tasarlandı ve üretildi.

Genç tasarımcıların yaratıcılıklarını paylaştıkları bir platform olan Studio Kaprol tarafından Volkswagen için Türkiye’ye özel hazırlanan koleksiyonda üst giyimden oluşuyor. Hem erkek hem de kadın giyim için tasarlanan t-shirt ve sweatshirt tasarımlarında bordo, lacivert, ekru, antrasit ve yeşil tonları hakim.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe