Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şimdi kumaş kaban moda

Sonbahar - Kış sezonuna iddialı bir giriş yapan Koton sezon modasını belirlemeye devam ediyor. 150 farklı kaban tasarımı ile moda tutkunları...

Sonbahar - Kış sezonuna iddialı bir giriş yapan Koton sezon modasını belirlemeye devam ediyor. 150 farklı kaban tasarımı ile moda tutkunlarına özel 5 farklı konsept sunan Koton her konsept ile farklı stillere hayat veriyor.

Soğuk kış günlerine inat sıcacık bir kış masalı yazan Koton, bu kışın kaban trendlerini belirledi: Bu sezon kumaş kabanlar moda… Yüzde 60’ı yünlü kumaşlardan oluşan sıcacık, 150 özel kaban tasarımı ile Koton, her stile hitap ediyor.

Koton’un bu sezon için belirlediği 5 farklı kumaş kaban trendi kış soğuklarında içleri ısıtırken şıklık vadediyor.

Kürk yakalar ile bu kış çok şık geçecek

Kürkün cazibesi, kabanlar ile bambaşka bir stile bürünüyor. Özellikle gece şıklığının tamamlayıcısı olan kürk görünümlü yakalar, günlük şıklığa da ayrı bir hava katıyor. Yüksek topuklu stilettolar ve sezonun trendi ışıltılı triko elbiseler, kürk yakalı kabanların iddiasını daha da artırıyor.

Bu sezonun trend rengi devetüyü

Bu kışın gözde rengi olan devetüyü, günlük stilden gece şıklığına kolaylıkla uyum sağlıyor. Koton’un kaban koleksiyonundan devetüyü kabanlar ise jeanden, elbiseye, botlardan çizmelere her stilde ayrıcalıklı bir görüntüye kavuşturuyor.

Kare kare ekose modası

Sezonun en iddialı parçaları arasında yer alan ekose kabanlar, içinizi ısıtırken, şıklığınızı da garanti ediyor. Deri pantolon ve etekler ile kombinlenen ekose, gold ve silver aksesuarlar ile de farklı bir havaya bürünüyor.

Uzun kabanlar ile konuşulan stil

Soğuk kış günlerinde stilinden ödün vermek istemeyenlerin tercihi uzun kabanlar oluyor. İster abiye ister günlük kıyafetler ile rahatça kombinleyebileceğiniz upuzun kabanlar, koleksiyonun en gözde parçaları arasında yer alıyor.

Gri ve tonları bu kışın vazgeçilmezi olacak

Sezonun gözde kaban trendlerinden biri olan gri ve grinin en sıcak tonlarındaki kaban modelleri klasik ve trend görünümleri tamamlamaya bu sezon da devam ediyor.

Kış modasına yeni bir soluk getirecek Koton kaban koleksiyonundaki, kış aylarının vazgeçilmezi olan gri ve tonlarının yanısıra, camel, siyah, kırmızı, lacivert ve yeşil tonlar da ön plana çıkıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi