Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

H&M’in 2016 Yeni Yıl kampanya filmini ünlü yönetmen Wes Anderson çekti

H&M, Wes Anderson tarafından yönetilen ve başrolünde Adrien Brody’nin yeraldığı yeni yılbaşı özel kısa filmi ‘’Come Together’’ı sunmakta...

H&M, Wes Anderson tarafından yönetilen ve başrolünde Adrien Brody’nin yeraldığı yeni yılbaşı özel kısa filmi ‘’Come Together’’ı sunmaktan memnuniyet duyar. Hikaye, yılbaşı öncesinde karlı dağlar arasında yolculuk yapan bir trende geçiyor. Trenin kondüktörü ise Adrien Brody.

“Wes Anderson’un yarattığı sihirli kış treninde yolculuk, H&M’in rahat, sıcak ama sofistike yılbaşı koleksiyonu için mükemmel ortamı yaratıyor. Koleksiyon, günlük parçaları özel bir güne uyacak şekilde birleştirerek, hem kutlama sezonunun havasını yakalamak hem de sevdiklerinizle bir araya gelmekle ilgili.’’ diyor H&M Tasarım Başkanı ve Kreatif Direktör Pernilla Wohlfahrt.

Filmde, sevdiklerini ziyaret etmek için yılbaşı öncesi bir araya gelen yolcular ve kış basıtırınca gelişen olaylar işleniyor.

‘’Bazen yapabileceğimiz en iyi şeyin tanımadığımız birine sarılmak olduğu bu günlerde bu hikaye daha da anlamlı.’’ diyor aktör Adrien Brody.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi