Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Merakla beklenen Demet Akalın'ın dolabı

Stiliyle adından sıkça söz ettiren Demet Akalın, şimdi ModaCruz’da dolap açarak, her biri birbirinden şık kıyafetlerini modasever kadınlarla...

Stiliyle adından sıkça söz ettiren Demet Akalın, şimdi ModaCruz’da dolap açarak, her biri birbirinden şık kıyafetlerini modasever kadınlarla buluşturmaya başladı. 

ModaCruz kadınlara, en trend parçalara bütçelerini zorlamadan ulaşma imkanı sunuyor ve kendi dolaplarını yepyeni bir iş potansiyeline çevirmeleri için alan yaratıyor. Demet Akalın da şimdi, kadınlara güç katan bu rengarenk paylaşım dünyasına kendi tarzıyla damga vurmaya hazırlanıyor!

Moda tutkunu kadınların akıllı alışveriş adresi ModaCruz, Gülşen, Başak Dizer, Ayşe Tolga, Şevval Sam, Ece Vahapoğlu, Deniz Akkaya ve daha pek çok tanınmış ismin ardından şimdi de Demet Akalın’ı ağırlamaya başlıyor. Giydiği her parça ile ses getiren, duruşu ve tarzıyla adından söz ettiren Akalın, şimdi her biri birbirinden özel orijinal marka kıyafetlerini ModaCruz’da açtığı dolabında, modasever kadınlarla buluşturacak.

“Kadınlara güç katan moda”

ModaCruz sayesinde artık moda, kadınlara güç katıyor. Kadınlar burada lüks marka kıyafetlerden özgün tasarımlara, fast-fashion markalardan butik ürünlere, ayakkabıdan şapkaya, çantadan kozmetiğe milyonlarca parçaya yüzde 90’a varan indirimlerle ulaşıyor. Böylece bütçelerini zorlamadan, akıllı alışveriş yapmanın keyfini çıkarıyor.

Bunun yanı sıra, kendi dolaplarını oluşturarak, birkaç kez giyip kenara koydukları kıyafetlerini ModaCruz kullanıcılarının beğenisine sunuyor, evdeki dolaplarını yepyeni bir iş potansiyeline çeviriyor ve nakit elde ediyor. Böylece ModaCruz kadınları rengarenk bir paylaşım ortamında kendi ekonomilerini yaratarak, ayakları üstünde daha dik duruyor.

ModaCruz dünyasına şimdi Demet Akalın da kendi tarzıyla damga vuracak. Akalın, modasever kadınlar arasındaki paylaşımı destekleyerek onlara güç katmanın keyfini çıkaracak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe