Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Her koşulda rahatlıkla dikkat çekmeyi başarıyor

AVVA Erkeği bu sezonda, yer, mekan ve zaman algısı olmadan günlük, spor ve ya şık her koşulda rahatlıkla dikkat çekmeyi başarıyor. AVVA, S...

AVVA Erkeği bu sezonda, yer, mekan ve zaman algısı olmadan günlük, spor ve ya şık her koşulda rahatlıkla dikkat çekmeyi başarıyor.

AVVA, Sonbahar Kış Koleksiyonunda, rahat ceketlerden, yün hırkalara, flanel gömleklerden, mendillere, smokin alternatiflerinden ağartılmış Kapitone derilerle zenginleştirilmiş kendine özgü genç ruhuyla dikkat çeken jean pantolonlara kadar, zamana meydan okuyan AVVA erkekleri Için pek çok rahat alternatif bulunuyor.

Her mevsim Kendi icinde sürprizler barındırır. Kış ayları daha sessiz geçiyor gibi gözükse de Sessizliğin de bir tadı vardır.

Dökülen sonbahar yapraklarının Eşsiz görüntüsü Bir taraftan bizi büyülerken, erken kararan günün sessizliğine de Ihtiyaç duyarız.

AVVA, Sonbahar ve Kış aylarının kendine has özeliklerinden yola çıkarak, tasarladığı 2016-2017 Sonbahar & Kış Koleksiyonunda birbirinden farklı tasarımlarla stil sahibi erkeklere eşsiz seçenekler sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe