Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Denim ve Deri ile Rafine Şıklık

Soğuk havada stil sahibi duruşu ile bakışları üzerine çeken Cacharel erkeğinin şıklığının ardındaki kilit parçalar arasında denim ve deri bu...

Soğuk havada stil sahibi duruşu ile bakışları üzerine çeken Cacharel erkeğinin şıklığının ardındaki kilit parçalar arasında denim ve deri bulunuyor.

Doğadan Gelen Konfor ve İlham: Tay Tüylerinden Denim’e
Tayların karın kısmındaki yumuşak tüylerin taranması ile elde edilen tüylerin kullanıldığı jakronlar doğadan ilham alan Cacharel koleksiyonunun en dikkat çekici unsurlarından. Tay tüyü jakron kullanımı ile denim pantolonlar doğal bir görünüm yakalıyor. Denimler maksimum hafiflikte olmaları, diz izi yapmayan teknoloji ile hazırlanmış olmaları ve geniş seçenekler sunan renk paleti ile güçlü bir tavır sergiliyor.

Karşı Konulamaz Deri
Motosiklet ceketi detayları ile yeni formlar yaratan deri ceket, deri cekete pratik bir yaklaşım olarak ısı tutucu detaylar ile kapitonelendirilen süper hafif deri mont Cacharel’in deri kullanımında sunduğu özgün yaklaşımlara birer örnek. Özel olarak işlenmiş, inceltilmiş deriden yapılan Cacharel eldivenlerinin bazı modelleri de dokunmatik ekranlı cihaz kullanımı için tasarlanmış olması ile fonksiyonelliğini ortaya koyuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi