Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbahar-Kış sezonunda stilinle ön plana çık

Avrupa’nın ilk denim markası Mustang, Sonbahar-Kış sezonunda stiliyle ön plana çıkmak isteyen moda severler için birbirinden şık seçenekler ...

Avrupa’nın ilk denim markası Mustang, Sonbahar-Kış sezonunda stiliyle ön plana çıkmak isteyen moda severler için birbirinden şık seçenekler sunuyor. 31 Aralık tarihine kadar sürecek 250 TL alışverişe 50 TL, 400 TL alışverişe 100 TL hediye fırsatı sunan kampanya ile uygun fiyatlı Yılbaşı alışverişinin tadını çıkaracaksınız.

Mustang, kusursuz kumaşlar ve kalıplar ile üretilen Jean tasarımları ve her tarza hitap eden koleksiyonu ile Sonbahar-Kış Sezonuna damgasını vuruyor. Kaliteli ve spor giyimde uygun fiyatlı ve şık alternatifleri sunan Mustang Jean tasarımlarının yanı sıra; triko, gömlek, t-shirt, sweat shirt, koleksiyonu ile göz dolduruyor.

Çabasız şıklığın anahtarını sunan koleksiyonları ile dikkat çeken Mustang’de 31 Aralık tarihine kadar sürecek özel hediye programı yılbaşı öncesi alışverişinde yüzleri güldürecek. 250 TL alışverişte 50 TL, 400 TL alışverişte ise 100 TL hediye kampanyası ile moda ve şıklığa uygun fiyatlarla ulaşmanın tadını çıkaracaksınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi