Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Rahatlığından vazgeçemeyen stil sahibi moda severlerin tercihi…

Ergonomik ve hafif yapısı ile stil sahibi aynı zamanda rahatına düşkün moda severler tarafından uzun zamandır Türkiye’ye gelmesi beklenen ...

Ergonomik ve hafif yapısı ile stil sahibi aynı zamanda rahatına düşkün moda severler tarafından uzun zamandır Türkiye’ye gelmesi beklenen Cole Haan, geleceği ayağınıza getiren yeni 2.ZERØGRAND koleksiyonu ile Türkiye’ye geldiğinin müjdesini veriyor.

2014 Temmuz ayında çıkan, moda dünyasına damga vuran ve bir fenomen haline gelen ZERØGRAND’ın devamı niteliğinde olan bu koleksiyon özellikle hareketli şehir hayatını benimseyen herkese hitap ediyor. 2. ZERØGRAND’ın, iki yıl önce piyasaya sürülen ZERØGRAND koleksiyonunun daha şık ve zarif hali olarak karşımıza çıkan bir model olduğunu belirten markanın pazarlama ve iş geliştirme müdürü David Maddocks, inovasyon ekiplerinin gelecek neslin yaşam tarzını ve isteklerini göz önünde bulundurarak hareket ettiklerini dile getiriyor.

Ayakkabı tercihinde önceliği rahatlık olan ancak tarzından ve şıklığından da ödün vermeyen kişilere hitap eden Cole Haan, 2. ZERØGRAND modelinde kullanılan üstün teknolojisi ile üst düzey konfor sağlarken, görüntü itibari ile de şık stili ile akıllardaki spor ayakkabı algısını değiştiriyor.

Rahatlığından vazgeçemeyen stil sahibi moda severlerin tercihi…
Ayağın doğal yapısına uygun formda geliştirilen esnek koşu ayakkabıları olan 2.ZERØGRAND koleksiyonu gündelik hayatta da kullanılabilecek şık bir dizayna sahip. İnsan ayağının doğal hareketini baz alarak üretilen 2.ZERØGRAND ürünleri rahatlığa önem verirken stilinden de ödün vermiyor. Vücut ağırlığını dengeli bir şekilde bütün bölgelere dağıtarak ayak konforunu fazlasıyla sağlıyor.


“Feel The Future” mottosu ile gelecek jenerasyonun yenilikçiliğinden ilham alan 2.ZERØGRAND koleksiyonu moda dünyasına yepyeni bir bakış açısı getiriyor. Bu bakış açısı ve devrimlerle sevenlerinin ileriye büyük bir adım atmalarını sağlayan Cole Haan ‘Geleceği Hisset’ ruhunu ortaya koymaktan onur duyuyor. Kadın, erkek ve çocuk ayakkabı koleksiyonunun yanı sıra aksesuar koleksiyonu ile de ilgi çeken Cole Haan işçiliğe verdiği önem, zamansız şıklık ve yeniliğe açık dizayn anlayışı ile hazırlanan benzersiz ürünlerini Türkiye’deki sevenlerine Kanyon AVM’deki mağazasında satışa sunuyor!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe