Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sıradışı Paris esintilerini taşıyan seri

Doğal tasarımları, kaliteli üretim ve canlı renkler ile birleştiren Lipault Paris, sevilen ve kullanışlı ürünlerini 2014’ten bu yana Samso...

Doğal tasarımları, kaliteli üretim ve canlı renkler ile birleştiren Lipault Paris, sevilen ve kullanışlı ürünlerini 2014’ten bu yana Samsonite bünyesinde modaseverlere sunuyor. Lipault’un Lady Plume serisi markanın sevilen modellerinden biri!

Kısa sürede Paris’in en renkli markalarından biri olmayı başaran Lipault, günlük el çantaları, valizleri ve sırt çantaları ve briefcaseleri ile kendinden söz ettiriyor. 2014’te Samsonite ile güçlerini birleştiren Lipault, kendine has tasarımı ve kullandığı eşsiz renkler ile bir çantadan çok daha fazlasını sunuyor.

En yüksek kalite vinyl ve naylon kullanılarak üretilen Lipault ürünleri, hafif ve dayanıklı özellikleri ilefark yaratıyor. Farklı ton kombinasyonları ile kullanıcıları şaşırtan Lipault, kendini “Paris’in Renklisi” olarak konumluyor.

Yepyeni Lady Plume Vinyl sırt çantası ile şıklığınıza Paris dokunuşu

Canlı ve sofistike bir dokunuşa sahip bu sırt çantası hem parlak hem de sade bir görünüme sahip. Bir sırt çantasından çok daha fazlasını ortaya koyan yeni Lipault Lady Plume Vinyl serisi çift kumaşa sahip bu çanta ile Rock’n’roll tarzınızı vinyl etkisi ile taçlandırma fırsatı sunuyor.

Lady Plume Vinyl ile El Çantasına yepyeni bir soluk

Vinyl serisinin yepyeni modeli Paris’in canlılığı ile kombinlerinize anlam katıyor. Her ortama ve her mekana uyum sağlayacak olan bu çanta vazgeçilmezleriniz arasında yerini alacağa benziyor. Lady Plume Vinyl kulplu el çantası, hem çok havalı hem de çok şık. Lipault’un bu çantasını kullanan kadınlar Paris’in ışıltısını yakalıyor ve gittikleri her yerde ışık saçıyor.

Şimdiden moda severlerin gardırobuna damga vuran çantalar farklı boyutlarda modayı yakından takip edenlerin beğenisine sunuluyor. Tüm Samsonite ve Trunk&Co mağazaları Paris’in renkleri, kırmızı, siyahı yanında taşımak isteyenleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe