Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kış Trendleri Kar Dolabı'nda

Renklenen kayak stilleri, iyice kabarıklaşan montlar, peluş kürk detaylı şapkalar bu kış hem sıcak hem de çağı yakalayan görünümler suna...


Renklenen kayak stilleri, iyice kabarıklaşan montlar, peluş kürk detaylı şapkalar bu kış hem sıcak hem de çağı yakalayan görünümler sunacak. 

İkinci el lüks ve modanın adresi Dolap App’te sezon trendlerine göz kırpan onlarca ürünü uygun fiyatla almak mümkün. Dolap App, moda tutkunlarına hem kazanç elde edeceği hem de moda ürünler satın alacağı sosyal bir alışveriş alanı sunuyor.

Dolap'ta Binlerce İkinci El - "Pre Owned" Moncler mont bulmak mümkün
Eğer hala soğuk ve karlı kış günlerinde içinizi ısıtacak ruh eşi montunuzu bulamadıysanız, sizi Dolap uygulamasına davet ediyoruz. Yeni alışveriş trendinin öncülerinden; ikinci el moda alışverişinin gözbebeği Dolap App’le kışın hem içimizi ısıtmak hem de şık olmak mümkün. Birçok ünlü isminde bulunduğu Dolap App. kar modasını sıcak bir selamla karşılıyor.

Her kadının ücretsiz bir şekilde üye olarak kendi gardırobundan parçaları satışa sunduğu ve diğer dolap sahibelerinden alışveriş yapmasına imkan sağlayan, yüzlerce marka seçeneğinin bulunduğu zengin içerikli bu moda platformunda tüm bu montları, botları, kış aksesuarlarını bulmak mümkün.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi