Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Online İngilizce Öğrenme İmkânları

Online İngilizce Öğrenme İmkânları konusarakogren.com Dünya üzerinde her yerde geçerli olan dillerin başında gelen İngilizce bilmek art...

Online İngilizce Öğrenme İmkânları konusarakogren.com


Dünya üzerinde her yerde geçerli olan dillerin başında gelen İngilizce bilmek artık bir ihtiyaç olmuştur. Gerek iş hayatında gerek özel hayatta önemli bir kazanım sağlayan araçların başında İngilizce gelmektedir. Gelişen teknolojinin de sağladığı imkânlardan verimli bir şekilde yararlanmak için İngilizce şart olmaktadır. İnternet ortamında hizmet veren sitelerin yarısından fazlasının İngilizce dilinde olduğu bilinmelidir. Ayrıca sosyal medyada verilen birçok durumunda da yine İngilizce olduğu bilinmektedir. İngilizce öğrenmek isteyen kişilerin azimli ve sabırlı bir şekilde disiplinli bir çalışmaya ihtiyacı vardır. Bu nedenle ortaya çıkan kurslarda başarılı olunma ihtimali bazı kişiler için çok zayıftır. Bilhassa yoğun iş temposuna sahip kişiler için bu durum geçerlidir. Yüksek fiyatlar ile başlanan kursların sahip oldukları ders programına uyulmaması durumunda önemli bir fayda getirmesi de mümkün olmamaktadır. Ayrıca bununla birlikte bu kurslarda İngilizce konuşma kalıpları kullanarak pratik yapılması da oldukça zordur. Çünkü daha çok ders anlatımı olarak gidilen kurslarda buna vakit bulma durumu olması söz konusu değildir. Gramer ve ezber ağırlıklı bir geleneksel öğretim tekniği kullanan kurslardan uzak durulması gerekmektedir.

Alternatif olarak da isimlendirilen ve çok daha başarılı olduğu görülen online İngilizce kursları bulunmaktadır. Bilhassa kolaydan zora doğru giden bir eğitim formatına sahip olan bu sitelerde okuma, dinleme, izleme, konuşma gibi farklı pratik şansları da sunulmaktadır. Bu nedenle geleneksel eğitim dışında daha modern bir anlayışa sahip oldukları söylenebilir. Bu şekilde çok daha kalıcı ve hızlı bir öğrenim sağlanması amaçlanmaktadır. İlk olarak çok daha basit kelimeler ezberletilmektedir. Daha sonra kalıplaşmış kelimeler ve gramer konuları da yine kolaydan başlayarak öğretilmektedir. İngilizce öğrenimine yeni başlamış olan kişinin İngilizce oyun isimleri gibi kelimeleri ezberlemesi aynı zamanda özgüven açısından da fayda sağlamaktadır. Bu şekilde çok daha zor olan kelimelerin öğrenimi kolaylaşmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde belli bir ders programı zorunluluğu da bulunmamaktadır. İnternetin olduğu her yerden istenildiği zaman siteye girilmektedir. Evde, işte ya da başka bir yerde olmanın bir önemi yoktur. Sitede bulunan video derslerin tekrar olarak da izlenmesi mümkündür. Bu sayede çok daha kolay ve rahat bir öğrenme sağlanmaktadır. Aynı zamanda kursa gitmek için yolda harcanan zamandan da tasarruf edilmektedir.

Online siteler aracılığı ile İngilizce öğrenmek istenmesi durumunda ilk olarak iyi bir araştırma yapılması tavsiye edilmektedir. Çünkü sitelerin kalitesine göre verilen hizmet değişmektedir. Bu nedenle çok daha kaliteli ve geniş imkânlara sahip sitelerden hizmet alınması sağlanmalıdır. Bu nedenle titiz bir araştırma faydalı olacaktır. İngilizce öğreniminde farklı yollara başvuran ve geniş yelpazeye sahip siteler tercih edilmelidir. Yüksek lisans yapmak için gerekli puanın alınması gereken YDS sınavlarına hazırlanan kişiler içinde bu bir hayli önemli olmaktadır. İş hayatına sahip kişiler için bu sınava hazırlanması bir hayli zor olmaktadır. Bu nedenle böyle bir sitenin yardımı oldukça fazla olacaktır. YDS’ye girecek kişilerin http://www.konusarakogren.com/blog/ydsye-hazirlikta-dikkat-edilmesi-gerekenler/ linkinden dikkatli olunması gereken hususları öğrenebilir. Aynı zamanda bu site vesilesiyle de konuşarak İngilizce öğrenme imkânına sahip olabilir. Bazı kişilerin tahmin ettiği kadar zor olmayan İngilizce öğrenimi geçmişe göre çok daha pratik ve çözüm odaklı olmaktadır. Konuşmaya dayalı yapılacak pratikler ile de bu durum daha da kolay hale getirilmektedir. Sitede yer alan ücretsiz deneme imkânından da yararlanılabilir. Bu şekilde hem İngilizce seviyesinin ne durumda olduğu görülebilir hem de verilen eğitim hakkında bir fikir sahibi olunabilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi