Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Aşık Olunacak Sevgililer Günü Elbiseleri

Sevgililer Günü’ne hazırlanırken büyüleyici ve eşsiz görünmenizi sağlayacak AKAY’ın kişiye özel tasarımını tercih edebilirsiniz. Aşkın rengi...

Sevgililer Günü’ne hazırlanırken büyüleyici ve eşsiz görünmenizi sağlayacak AKAY’ın kişiye özel tasarımını tercih edebilirsiniz. Aşkın rengi ateş kırmızısının kullanılacağı modeller, Sevgililer Günü’nün romantizmine çok yakışacak.

AKAY’ın kişiye özel olarak hazırladığı abiye elbisenizle Sevgililer Günü’nde bakışları üzerinize toplayacaksınız. Hem marka olup hem de haute couture çalışan tek firma olan AKAY’ı tüm özel davetler ve conceptler için tercih ettiğinizde elbiseniz sadece size özel olarak tasarlanıp hazırlanacak. Katıldığınız davette kendi zevkinize göre hazırlanan elbisenizle göz kamaştıracaksınız.

Bu romantik akşamı AKAY’ın mini ve diz üstü modelleri yanı sıra tül ve dantel detaylarla süslenmiş dekolteli, şık ve iddialı abiye elbiseleriyle güzelliğinizi en mükemmel şekilde tamamlayabilirsiniz. Bu senenin trend renklerinden bordo, zümrüt yeşili, hardal sarısı ya da mürdüm renklerini tercih edebilirsiniz.

Klasik giyinmeyi seven hanımlar siyah ve gri tonlarını da seçerek bu özel geceye hazırlanabilir. Sevgililer Günü’nün olmazsa olmazı kırmızı ise ne kadar büyüleyici olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. İddia ve ihtişamı seven hanımlar drape, dantel ve taşları tercih ederek göz kamaştırıcı görünecek.

Bu romantik gece için AKAY’ın özgün tasarımları ile hazırlanırken unutulmaz bir ana imza atabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi