Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tüm gün kaykay keyfi yapmak size kalıyor

Kaykay kullanımını kolaylaştıran bir pantolon koleksiyonunun olabileceğini hiç düşündünüz mü?  Markanın yeni koleksiyonunu ele geçiren ch...

Kaykay kullanımını kolaylaştıran bir pantolon koleksiyonunun olabileceğini hiç düşündünüz mü? 


Markanın yeni koleksiyonunu ele geçiren chino pantolonlar kaykay takımından aldığı içgörüyle Sturdy Strech® teknolojisiyle tasarlanarak erkeklerin markajına giriyor.

Hayat felsefesini sadece teknolojik araçlarla değil, kıyafetlerle de tamamlamak isteyen erkeklerin tercihi olan pantolonlar, Vans'in DNA'sını yeniden yazıyor. Yenilikçi ve orijinalliğiyle ön plana çıkan markanın bu özel teknoloji, kaykay sırasındaki işlevselliği, mükemmel bir fonksiyonellik ve dengeyle buluşturuyor.

Özel iplik teknolojisi sayesinde esneyen chino pantolonlar, hafiflikleri ile ön plana çıkıyor. Zamansız parçaların keyfini süren erkekler, aynı zamanda özgür bir şekilde kaykay yapmanın da tadını çıkarıyor. Vans’in profesyonel kaykay takımının yorumuyla hazırlanan koleksiyonda taba, gri, bej ve koyu gri gibi alternatif renk paletleri dikkat çekiyor. Esnekliğiyle performansı güçlendiren markanın özgün pantolon koleksiyonu sayesinde tüm gün kaykay keyfi yapmak size kalıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi