Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Hayattan İlham Alan Koleksiyon

BEYMEN Club, tutkunların, değerlerin, anda varolmanın güzelliğinin tadına varan özgür ruhlar için, hayattan ilham alarak hazırladığı 2016 İl...

BEYMEN Club, tutkunların, değerlerin, anda varolmanın güzelliğinin tadına varan özgür ruhlar için, hayattan ilham alarak hazırladığı 2016 İlkbahar / Yaz koleksiyonu ile sezonu selamlıyor. Her biri samimiyet, saf estetik ve akıcı enerji ile örülen tasarımlar, yaşamın her anı için çağdaş bir zarafet ve rahatlık sunuyor.

BEYMEN CLUB Kadın 2017 İlkbahar / Yaz
Sezona yazı müjdeleyen çarpıcı turuncu ile giriş yapan Beymen Club Kadın 2017 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, yeni sezonda batıdan doğuya Akdeniz’in tüm renk ve desenlerini kucaklıyor. Koleksiyonda, karalama çiçek motiflerinden Akdeniz adalarını gösteren eğlenceli haritalara, yaz güneşi altında parıldayan çiçeklerden tropikal bitkilere, limon ağaçlarının mis kokulu çiçeklerinden sevimli Akdeniz teknelerine pek çok desen göze çarpıyor. Limon ağaçları ve Akdenizin doğasından ilham alan yeşillerin yanı sıra lacivert, beyaz ve kırmızının hakim olduğu Beymen Club Kadın 2017 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda Akdeniz’in mavi tonları, hakilerin içinde parlayan ve göze çarpan pembeler ve toprak tonları geniş yer tutuyor.

Romantik ve feminen volanlar, uçuşan eşrap ve mendil kesimler, göz alıcı işlemeler, pırıltılı taşlar ile hareketlenen tasarımlar; metal kuş gözleri, şık çıtçıt ve çapraz bağlama detayları, çiçek düğmeler, feminen danteller, mercanları anımsatan taş boncuk işlemeler, bahar çiçeklerinden ilham alan çiçek detayları ve düğmeler, naif etamin işlemeleriyle zenginleşiyor.

Koleksiyonun gözde parçaları arasında; havlu dokulu püsküllü trikolar, dantel pilili etekler, uzun zarif yelekler, oversize gömlek elbiseler, elbise görünümlü tulumlar, pırıltılı eşofman takımlar, neşeli ve pozitif sloganlı sweatshirt ve tshirtler, günün her saati kullanılabilecek abiye elbiseler, şehir şortları, asimetrik kesimli elbiseler, özel piliseli kumaşlardan yapılan etek, pantolon ve bluzlar, cullotte olarak adlandırılan bol kısa denimler yer alıyor. Dış giyim grubunda ise; rengarenk kaz tüyü mont ve yelekler, feminen balıkçı montları, parlak renklerdeki trençkot’lar dikkat çekiyor. Önceki sezonlara oranla daha küçük boyutta yorumlanan Beymen Club’ın sevilen kuş logosu, trikolarda ve yakalarda karşımıza çıkıyor.

Aksesuar grubundaki rahat spor ayakkabılar, süet loaferler, yüksek tabanlı espadriller, şık terlikler ve Akdeniz çiçeklerinden ilham alan parıltılı çantalarla tamamlanan Beymen Club Kadın 2017 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, spor grubundaki canlı renklerdeki tasarımlarla dinamik bir görünüm kazanıyor.

BEYMEN CLUB Erkek 2017 İlkbahar / Yaz
Doğadan ilham alan, seyahat etmeyi seven, sanata, lezzete ve dostluğa önem veren Beymen Club Erkeği, 2017 İlkbahar/ Yaz sezonunda şıklık ve rahatlıktan ödün vermiyor.

Beymen Club Erkek 2017 İlkbahar/ Yaz sezonu dört ayrı temadan oluşuyor. Turuncu, azur mavisi, haki ve indigolar ile sezonun açılışını yapan ilk grupta etnik chambray gömlekler, el çizimi tadında nakışlı tshirtler ve gömlekler, papertouch chinolar, botanik baskılar, el çizimi micro baskı ve noktalar göze çarpıyor. Camel, açık mavi ve gri tonlarından oluşan ikinci gruptaki tasarımlar slogan nakışlar, tonal çizgiler, gri tonlarda yaprak baskıları ile zenginleşiyor. Ekru, pembe ve mor tonlarının hakimiyetinde diğer grubun gözde parçaları arasında mouline tshirtler, petek örgü ceketler, kaktüs nakışlı gömlekler öne çıkıyor. Marin temasının öne çıktığı son gruptaki turkuaz, mavi tonları, sarı ve pembe renklerdeki tasarımlarda degrade /colorblock görüntüler, çizgiler, harita nakışlar göze çarpıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe