Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Modern ve Zamansız Şıklık

Brooks Brothers İlkbahar Koleksiyonunu tanıttı. Geleneksel moda ruhunu yepyeni çizgilerle buluşturan koleksiyon modern ve zamansız tasarımla...

Brooks Brothers İlkbahar Koleksiyonunu tanıttı. Geleneksel moda ruhunu yepyeni çizgilerle buluşturan koleksiyon modern ve zamansız tasarımlarıyla dikkat çekti. 

200 yıla yayılan moda tecrübelerini ve stil anlayışlarını her sezona farklı bir dokunuşla taşıdıklarını belirten RMK Classic CEO’su Füsun Kuran “Klasik çizgilerin modern çağ uygulaması olan yeni koleksiyonumuzla moda kültürümüzü ve güçlü stil anlayışımızı günlük yaşam ritüeli içerisine yerleştiriyoruz. Üst düzey moda anlayışımız ve ulaşılabilir fiyatlarımızla herkesin modası olacağız” dedi.

Klasik şıklığın modern çağ temsilcisi Brooks Brothers 2017 İlkbahar Koleksiyonu ile geleneksel moda ruhunu korurken yepyeni çizgileriyle elegan tasarımlarını yeni sezona taşıdı. Marka 2017 İlkbahar Koleksiyonunu İstinye Park Mağazası’nda düzenlediği etkinlikle tanıttı. RMK Classic CEO’su Füsun Kuran ev sahipliğinde gerçekleşen lansmanda ilkbahar koleksiyonun şık ve elegan parçaları görücüye çıktı.

200 yıla yayılan moda tecrübelerini ve stil anlayışlarını her sezona farklı bir dokunuşla taşıdıklarını belirten Füsun Kuran “Klasik moda tarzının günlük şıklık ve iş stiline uyarlaması olan kadın koleksiyonumuz, modern Brooks Brothers kadınının günlük iş hayatında çok yönlü kullanabileceği rahat parçaları klasik çizgilerin iziyle sunuyor. Amerikan Başkanları ile başlayan serüvenine kalitesinden ödün vermeden devam eden erkek koleksiyonumuz ise bu sezon daha çok Amerikan realist ressamlarının kullandıkları renk ve ışıklardan ilham alıyor. Klasik çizgilerin modern çağ uygulaması olan yeni koleksiyonlarımız ile moda kültürümüzü ve güçlü stil anlayışımızı bir kez daha günlük yaşam ritüeli içerisine başarıyla yerleştirdik. Bu sezon da üst düzey moda anlayışımız ve ulaşılabilir fiyatlarımızla herkesin modası olacağız” diye konuştu.

Zac Posen dokunuşları dikkat çekiyor
Brooks Brothers Kreatif Direktörü Zac Posen’ın, Fotoğrafçı Melvin Sokolsky’nin New York sokaklarında çektiği paloroid fotoğraflarından ilham alarak hazırladığı ilkbahar kadın koleksiyonu 200 yıla yayılan stil mirasını flörtöz ve sofistike parçalarla günümüze uyarlıyor.
Yeni dikim tarzlarının geleneksel kumaşlarla buluşturulduğu 2017 İlkbahar Brooks Brothers Kadın Koleksiyonu; ekose, flannel(pazen), tüvit ve baskılı kumaşları feminen etek, ceket ve pantolon tasarımlarıyla buluştururken çiçek desenli elbiseler Viktoryan dönemin asil moda ruhunu günümüze taşıyor.

Klasik moda tarzının günlük şıklık ve iş stiline uyarlaması olan koleksiyon, modern Brooks Brothers kadınının günlük hayatında çok yönlü kullanabileceği rahat parçaları ön plana çıkarırken iş stilinde şık ve elegan bir duruş sergiliyor. Floral desenlerin gömlek ve elbiselerde başrolü üstlendiği 2017 İlkbahar Brooks Brothers Kadın Koleksiyonu’nda farklı örgü dokularından oluşturulan küçük siyah elbiseler ve sezon mevsimine uygun süveterler ön plana çıkıyor.

Yeni sezonda zengin aksesuar seçeneği
Modanın tamamlayıcı niteliğini taşıyan aksesuarları geniş seçeneklerle sunan 2017 Brooks Brothers İlkbahar Kadın Koleksiyonu; klasik, omuz ve el çantası modellerinin yanı sıra clutch modeller ile de bahar sezonuna şıklık katıyor. Çeşitli fular desenleriyle sezona zenginlik kazandıran koleksiyonda yer alan ayakkabı modelleri ise dolgu topuktan bilekten bağlı modellere kadar rugan ve piton derisi alternatifleriyle sezonda yer alıyor.

Modern çizgileriyle yeni marin trendi
Bahar ile birlikte etkili olmaya başlayan marin trendini modern çizgilerle yorumlayan Brooks Brothers 2017 İlkbahar Erkek Koleksiyonu’nda açık mavi spor gömlek üzerine çok renkli yatay çizgili örgü koton süveter, mavi koton chino pantolon, lacivert Oxford spor gömlekler ve halat örgü süveterler ön plana çıkıyor. Günlük giyim ve iş stilinizde rahatça kullanabileceğiniz şık ve kaliteli tasarımlardan oluşan koleksiyonda imza parçaları arasında; gri-beyaz çizgili şal hırka, koton ve keten karışımı gömlek modelleri, koton dış yüzeye sahip ceketler ile parlak renklerde yeni desenli şort ve pantolonlar yer alıyor.

Yeni sezonda yeni renklerin zenginliği
Ünlü ressam Winslow Homer’ın yeşil tonlardan oluşturduğu doğal temalı eserlerden ilham alınarak hazırlanan tasarımlarda yoğunlukla ressamın kullandığı renk paletleri tercih ediliyor. Fresh ve sofistike renklerinde kullanıldığı koleksiyon tasarımları kraliyet mavisinden, celadon yeşiline, Oxford mavisinden, mercan, kum ve tüy grisine kadar pek çok renk ile zenginleşiyor.
Ayrıca Paul Brown’ın çiziminden ilham alınarak tasarlanan lacivert spor ceket, onunla homojen bir uyum yakalayan beyaz koton düğmeli spor gömlek ve gemi/deniz feneri baskılı mavi pantolon ile oluşturulan kombin, Brooks Brothers parlak mavi mont tasarımıyla tamamlanarak stil etkisini arttırıyor.

Kişiye Özel Tasarımlarda Keskin Hatlar
Yalnızca hazır giyim markası olmayan aynı zamanda kişiye özel dikimleriyle bireysel stillere vurgu yapan Brooks Brothers, özel dikim kıyafetlerde ve spor ceketlerde keskin hatları ön plana çıkıyor. Çivit mavisi, barut ve kestane kahverengisi renklerinin hakim olduğu desenlerle zenginleşen tasarımlar somon, taş ve kobalt sarı renklerindeki gömlekler ve tamamlayıcı parçalarla sezonda yer alıyor. Kaliteli ve zamansız şıklığı herkes için ulaşılabilir ve mümkün kılan Brooks Brothers, 2017 İlkbahar koleksiyonu ile ayırt edici bir moda anlayışı sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi