Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Rüya Gibi Bir Koleksiyon

Yaz aylarının sıcak ve romantik ruhunu yansıtan Dilek Hanif For Koton İlkbahar-Yaz 2017 Koleksiyonu, modern retro tarzına yaptığı sofistike ...

Yaz aylarının sıcak ve romantik ruhunu yansıtan Dilek Hanif For Koton İlkbahar-Yaz 2017 Koleksiyonu, modern retro tarzına yaptığı sofistike dokunuşuyla yaz davetlerinin modasına yön veriyor.


Koton ile iş birliğinde 5. Sezon koleksiyonuna imza atan Dilek Hanif, yazın ruhunu yansıttığı İlkbahar-Yaz koleksiyonuyla en yeni ve en moda olmak isteyenlerin tercihi oluyor. Modern retro tarzının yansıtıldığı koleksiyon, Dilek Hanif’in fark yaratan tasarımlarıyla romantik ve sofistike ruhun izlerini de taşıyor.

Pastel renklerin hakim olduğu elbiseler, naif çiçeksi işlemeler ve payetlerle yaz modasına yön verecek Dilek Hanif for Koton koleksiyonunda renk seçimleri de dikkat çekici detaylar arasında yer alıyor. Pastel renklerin yoğunluğunda oluşturulan koleksiyonda, volan detaylarla birleştirilen kırmızı ve mercan renkler tasarımların tarzını güçlendiriyor.

Genç stillerin yeni moda trendi bohem stilini tül ve şifonun kullanıldığı dökümlü tasarımlarla yakalayan koleksiyon, Dilek Hanif’in farkını zarif detaylarla tasarımlarına yansıtıyor. Tercih edilen hareketli kumaşların yanı sıra jakarlı ve güpürlü kumaşların, pilisoleylerin, 3D efektli baskıların ve göz alıcı dokuların kullanıldığı tasarımlar, Dilek Hanif for Koton koleksiyonunda yaz modasında yeniliği yansıtmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

Yazın özgürlüğünü yansıtan omuzları açıktan bırakan formdaki tasarımlar, zamansız ve elegan stili temsil ediyor. Dökümlü kumaşlardan tasarlanan maksi eteklerin ve bohem tarzın simgesi olan çiçek işlemeli, kloş açılan tül eteklerin göz doldurduğu Dilek Hanif for Koton koleksiyonu, tüm Koton mağazalarında

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe