Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu Bahar da Denim Şıklığınız LC Waikiki’den

LC Waikiki, İlkbahar için hazırladığı denim koleksiyonunda her kombinasyonla kullanabileceğiniz modellerle karşınıza çıkıyor. Yeni sezonda...

LC Waikiki, İlkbahar için hazırladığı denim koleksiyonunda her kombinasyonla kullanabileceğiniz modellerle karşınıza çıkıyor.

Yeni sezonda birbirinden hareketli parçaların cesurca sergilendiği LC Waikiki İlkbahar Denim koleksiyonunda, kadınlar kadar erkekler de cesur… Yeni sezon kadın ve erkek denim koleksiyonunda yer alan tüm parçalar spor ve abiye şıklığınızın tamamlayıcısı olacak.

LC Waikiki kadın denim koleksiyonu, sezonun öne çıkan modellerini günün her anında giymek isteyenlere şık seçenekler vadediyor. Baharın gözdesi olacak çiçek desenlerle işlenmiş jeanler ve denim ceketlerin kadınların vazgeçilmezleri arasına gireceği koleksiyonda skinny modeller ve yıpranmış denimler yer alıyor.

LC Waikiki İlkbahar denim koleksiyonunda erkekler sezon trendlerine göz kırpan modellerle dikkat çekerken, retro esintiyi her daim hissedenlere şehrin sınırlarını aşan çizgiler sunuluyor. Siyah, mavi, lacivert ve gri renkler ile dar paça denimler ön plana çıkıyor. Likralı siyah denim kumaşlar veya kaplamalı denimler de yine kombinlerin vazgeçilmezi olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi