Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Deri Ceketlerde Frida Modası!

Elbiselerden, gömleklere, jeanlerden, kazaklara kadar hayatımıza giren nakış ve işleme modası, bu sezon DERİMOD’un birbirinden şık ceketleri...

Elbiselerden, gömleklere, jeanlerden, kazaklara kadar hayatımıza giren nakış ve işleme modası, bu sezon DERİMOD’un birbirinden şık ceketlerinde de kendini gösteriyor. Siz de ünlü ressam ve büyük aşık Frida Kahlo’nun sofistike stilinden ilham almak istiyorsanız mutlaka bir DERİMOD mağazasına uğrayın!

Nerede kullanılırsa kullanılsın, kıyafeti ve kuşkusuz tüm stili bir anda bambaşka bir şıklığa taşıyan Frida akımı, DERİMOD Deri Ceket Koleksiyonu’na da ilham verdi. Üç boyutlu hissiyatı ile farklı renk ve dokuya sahip zengin malzemelerle süslenen tasarımlar, verdiği bohem ve göz alıcı havası ile kombinlerin yıldızı olmaya aday.

Bir moda ikonu olarak Frida Kahlo!
Esrarengiz yaşamı, büyük aşkı Diego Rivera ile çalkantılı ilişkisi, zamana ve mekana aykırı duruşuyla her zaman farklı bir arayışta olan Frida Kahlo’nun, cesur ve özgün stili, moda tasarımcıları için her zaman önemli bir ilham kaynağı oldu.

Kahlo’nun eserlerinin yanı sıra günlük stiline de sıklıkla taşıdığı çiçek desenleri, nakış ve işleme modasıyla yeniden hayat buldu ve DERİMOD’un deri ceket tasarımlarında yerini aldı.

Siyah, jean blue, bambu ve pudra renklerin hâkim olduğu koleksiyonda, kuş, çiçek ve gül desenlerinin romantik etkisi metropol kadının gardırobunu zenginleştiriyor. Metal troklar, kemer ve fermuar detaylar ile harmanlan tasarımlar, stilini konuşturmak isteyen moda severlere yeni bir alternatif sunuyor. Nakış desenlerinin uygulandığı biker modeller hem gün içinde hem de ofis veya gece kombinlerinde kurtarıcı parça olarak yerini alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe