Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Erkekler için stil sahibi bir görünüm

Genç profesyonellerin tercihi W Collection, şehirli modern erkekler için stil sahibi bir görünüm sunan koleksiyonlarıyla İlkbahar-Yaz sezonu...

Genç profesyonellerin tercihi W Collection, şehirli modern erkekler için stil sahibi bir görünüm sunan koleksiyonlarıyla İlkbahar-Yaz sezonuna iddialı bir giriş yapıyor. 

İtalyan tasarımcı Mauro Ravizza Krieger tarafından hazırlanan koleksiyon, ustalıklı İtalyan işçiliğini modern tasarımlarla buluşturuyor. W Collection gardırobuna yeni katılan W Mooving ve W Air ise inovatif kumaş teknolojisi ve sunduğu üst seviye konfor hissi ile çok seyahat eden, yoğun tempolu profesyonellerin vazgeçilmezleri arasında yer almaya hazırlanıyor.

“Şimdi”, “Yeni” ve “Gelecek” konseptlerinden esinlenen W Collection İlkbahar-Yaz 2017 koleksiyonunda, modern terzilik anlayışıyla yorumlanan maskülen zarafet spor giyim kodlarıyla harmanlıyor. Günlük ve formal giyim ayrımını ortadan kaldıran koleksiyon, şehirli genç erkekler için her zaman her yerde stil sahibi bir görünüm vadediyor. Tüm vücut tiplerine uygun mükemmel fit kalıplardaki ceketler, pantolonlar, gömlekler ve yelekler gri, mavi, siyah, beyaz, yumuşak bej, kahve ve mor tonları ile buluşuyor. İlkbahar-yaz ayları için alışılmışın dışında sofistike renklerle hazırlanan koleksiyon, günlük giyimi rafine detaylarla zenginleştirerek W Collection erkeğine ayrıcalıklı bir görünüm sunuyor.

W Collection İlkbahar-Yaz 2017 koleksiyonunun bir diğer yeniliği ise yaşanmışlık hissi ile stil sahibi erkeğin vazgeçilmezleri arasında yer alan Garment Dyed ve Garment Washed tasarımlar. Pantolon, gömlek ve ceketlerde vintage bir görünüm sağlayan bu teknikler, W Collection stilinin olmazsa olmazları olarak öne çıkıyor.

Çok Seyahat Eden Yoğun Tempolu Profesyoneller için W Mooving ve W Air
W Collection, İlkbahar-Yaz 2017 koleksiyonunda W Mooving ve W Air koleksiyonlarıyla, çok seyahat eden, yoğun tempoya sahip genç profesyonelleri de unutmadı. Pamuk ve likradan oluşan yapısıyla dayanıklılık ve hareket özgürlüğünü üst seviyeye taşıyan W Mooving, yoğun tempolu bir yaşam tarzına sahip, sürekli seyahat eden erkekler için özel olarak üretildi. W Air ise hafif ve astarsız yapısıyla, stilinden ödün vermeden eşsiz bir konfor yaşamak isteyen şehirli modern erkeklerin kurtarıcısı olmaya aday!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi