Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Stil sahibi gençlerin özgün tarzları

COLIN’S’in yepyeni LIMITED EDITION Koleksiyonu COLIN’S Premium ile farklı olmaya hazır mısın? Jean odaklı ürünleri modayla buluşturan COL...

COLIN’S’in yepyeni LIMITED EDITION Koleksiyonu COLIN’S Premium ile farklı olmaya hazır mısın?


Jean odaklı ürünleri modayla buluşturan COLIN’S, yenilikçi tasarımların yer aldığı COLIN’S Premium Koleksiyonu’nu sunar. İlk kez 2017 İlkbahar-Yaz sezonunda mağazalarda yer alacak ürünler, özgür tarzıyla fark yaratmak isteyenlerin tercihi olacak. Özel dokulu jakarlı kumaşların, şık tasarımlarla buluştuğu, koleksiyon sınırlı sayıda üretilecek.

COLIN’S Premium Koleksiyonu genç giyim kodlarını günümüz moda trendleri ile yorumluyor. Koleksiyona özel dokular, COLIN’S’in mükemmel fit kalıpları ve yıkama detayları ile buluşuyor. Günün her saati, her ortamda özgürce kullanılabilecek ürünler stil sahibi gençlerin özgün tarzlarının tamamlayıcısı oluyor.

COLIN’S Premium Koleksiyonu kadınlara gündüzden geceye uzanan bir jean şıklığı, erkeklere ise farklı ve cool bir görünüm sunuyor. Koleksiyonun en gözde modelleri belden kuşaklı denim kimono ve jakarlı denim bomber ceket, ofisten, şehrin en şık restoranındaki bir akşam yemeğine kadınların her anına eşlik ediyor. Askılı denim chino ve casual pantolonlar ise, erkeklerin bulundukları her ortamda fark yaratmalarını sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi