Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Her koşulda stil sahibi şıklığı yansıtır!

Kişiye özel kalıpları, incelikli detayları, basic ama bir o kadar stil sahibi duruşu ile erkek modasının yenisi “ALLMUR” kaliteli şıklığın k...

Kişiye özel kalıpları, incelikli detayları, basic ama bir o kadar stil sahibi duruşu ile erkek modasının yenisi “ALLMUR” kaliteli şıklığın kodlarını baştan yazarak giyim dünyasında ezber bozuyor!

Erkek modasının vazgeçilmez kodları olan sokak şıklığı ile klasik stili tek bir dünyaya taşıma iddiasında hayat bulan ALLMUR anahtar parçalarla çeşitli tarzlar yaratmanın sırlarını sunuyor. Dokuları ve kumaş kalitesiyle ilk görüşte albenisini konuşturan ALLMUR, kalıpları ve işçiliği ile de bedende kusursuz bir duruş sergiliyor.

Stil konusundaki seçimleri, moda dünyasına olan ilgisi ile tanınan Ali Murat Zarei’nin erkek modasında bir dünya markası yaratma hedefiyle doğan ALLMUR, ilk başta anahtar parçalar üzerinden tasarımlarıyla öne çıkıyor. Slimfit gömlekler, bomber ceketler, bisiklet ve V yaka tişörtler, kapüşonlu eşofman montlar, İtalyan stili kısa paçalı eşofman pantolonlar, Slimfit sweatshirtler, deri cep detayıyla fark yaratan hoodieler, uzun kollu pamuklu tişörtler ile konforu ve tarzıyla fark yaratan ALLMUR koleksiyonunda bir erkeğin ihtiyaç duyabileceği tüm parçalar yer alıyor.

İster sahilde koşuya çıkarken ister sevdiklerinle buluştuğunda, bir iş yemeği sırasında ya da gece hayatının renkli ışıkları arasında; ne zaman ve nerede olduğun ALLMUR ile hiç fark etmez! Çünkü ALLMUR tarzı her koşulda stil sahibi şıklığı yansıtır!

Fikriyle, tavrıyla, zevkiyle, duruşuyla, yaşama bakış açısı ve hayata kattıklarıyla her zaman kaliteye önem veren, kalite dendiği anda detaylara dikkat eden erkeklerin yeni nesil modası ALLMUR.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe